odchudzanie (1) http://allegro.pl/twoj-osobisty-personalny-trener-fitness-i1214275090.html olciaprincessa Paintball zestaw (1) Mam do sprzedania zestaw do gry w paintball, pistolet, butla, dwie dodatkowe... Sylwiareda WYJAZD W GÓRY (1) Witajcie! Szukam ludzi, którzy mają chęć pojechać ze mną w góry pod koniec... grzesiek
Szukamy chętnych dziewczyn do tańczenia w formacji IMPULS:) (9) Zapraszam do odwiedzenia strony : http://formacja-impuls.pl.tl/ , wszystkie... fiołek Siatkówka Gdańsk (7) Szukamy dwóch osób, najlepiej nieźle grających do gry w środy na 21.00 do... Konrad Sprzedam buty nike meskie rozmiar 45 (1) Mam do sprzedania buty Nike rozmiar 45 nowe luki Nauka pływania Gold Swim (1) Szkółka pływania GoldSwim zaprasza na zajęcia dla niemowląt, dzieci i... nmb Zespół Cheerleaderek !! Jeśteś chętna? lubisz taniec? (5) Witam wszystkie dziewczyny kochające taniec. Uwielbiam tańczyć, dobrze się... Aga Tenis (1) Rosjanin rozmawiajacy po polsku, umiejetnosci 2,3 kategoria turniejowa.... Oleg Vaneev Dla wszystkich którzy lubią tańczyć :) (1) chciałabym założyć grupę taneczną najlepiej cheerleaderek. Wiem, że wiąże się... Aga Koleżankę/Koleżanki na wspólne wypady do siłowni / aerobik :) (2) Szukam dziewczyn :) do jak powyżej :) Mam 26 lat , jestem z Gdańska , mogę... Kasia Szukam siłowni na Siedlcach lub w centrum Gdańska (4) Tak jak w temacie. Wiem, że w centrum jest Gymnasion, ale nie pasuje mi cena.... Przemek Zawody Kung Fu i pokazy sztuk walk (1) Jutro tj. 21 sierpnia w Gdańsku przy ul. Siennej 31 (chyba na jakiejś sali... buninka Trener osobisty, Fitness, Nordic Walking, Dieta, Masaż, Recha (4) Zapraszamy wszystkich chcących zająć się swoim zarówno zdrowiem jak i sylwetką. Trener Biegaj - jest nas coraz więcej (1) Witam wszystkich. Jeśli lubisz biegać, może chcesz dopiero zacząć swoją... Orion1209 marsz śledzia (2) witam, byłam w ten weekend na marszu śledzia i nie potrafię znaleźć żadnych... stuuudentka Tenis (1) Rosjanin rozmawiajacy po polsku, umiejetnosci 2,3 kategoria turniejowa.... Oleg Vaneev Zapraszam na weekendowe WARSZTATY FITNESS dla KOBIET !!! (1) HappyFit ...zaprasza wszystkie Panie na... WEEKENDOWE WARSZTATY... aleksandra.olender Gdzie kobieta moze w jeden wieczor sie zregenerowac? (4) Znacie cos jak hmm SPA, gdzie mozna przyjsc wieczorem na np. 19:00 i miec... Magda Sprzedam Nike Shox meskie nowe 45rozmiar (1) Mam do sprzedania nowe nike wiecej info na maila piniak1981@wp.pl cena 220zł luki