Le Parkour we Wrzeszczu? (1) Czy są chętni na ćwiczenie Le Parkour we Wrzeszczu lub okolicach? A może we... Seby Siatkówka Trómiasto (1) Witam Szukam grupki osób do której mógłbym się dołączyć i pograć... Zbyszek Sprzedam buty nike meskie rozmiar 45 (1) Sprzedam nowe buty Nike rozmiar 45 cena 170zł barti
tenis stołowy poszukiwany partner (2) poszukiwany partner do tenisa stołowego. gram na poziomie zaawansowanym, jako... chou Lodowisko Grabówek (1) Z niecierpliwością czekam na wieści dot. lodowiska na Grabówku.Czy ktoś coś... joka Jakaś chętna do swtorzenia zespołu cheerleaderek?:) (1) Witam wszystkie dziewczyny kochające taniec. Uwielbiam tańczyć, dobrze się... Aga aeroboks (1) gdzie w trójmieście prowadzą fajne zajęcia z areoboksu? chodzi mi o niezły... boksi Baminton w Gdynia (6) Hej! Poszukuję miesca w Gdynia, gdzie można pograć w badmintona. Z góry,... Paulina dobra szkoła żelgarstwa w gdyni (1) czy moglby mi ktos polecic dobra sszkole, gdzie moglabym zrobic patent... alex Tenis. Szukam sparringpartnera! (1) Rosjanin rozmawiajacy po polsku, umiejetnosci 2,3 kategoria turniejowa.... Oleg Vaneev Zbieram ludzi do SALOS-u (4) Witam! Kompletuje kadre na rozgrywki SALOS-u. Skład obecny podany jest tu:... Polak_AG Tenis stolowy (1) szukam partnera do gry w tenisa stolowego. gram na poziomie zaawansowanym,... anka SIŁOWNIA TYLKO dla PAŃ (3) Witam, Poszukuję siłowni(najlepiej z trenerem) tylko dla Pań, gdzieś w... mooonika Rolki (5) Mam pytanie odnośnie rolek - do jeżdżących: - jak prawidłowo zawiązać rolki?... krzych sparingi (2) druzyna ligi redbox poszukuje innych zespolow do sparingow w poniedz lub... aaaa Najlepsze zajęcia ruchowe w Trójmieście! (1) Ostatnio moja dziewczyna rozgladala się za zajeciami fitness czy nordic... Kris987 Tenis stołowy (20) Jakby ktoś miał ochotę to zapraszam na grę do Oliwy. Stół stoi i sie kurzy... carramba tania siłownia (1) witam, prosze o podanie jakichs namiarów na tanią siłownię z w miarę dobrym... gajek TRENER PERSONALNY (1) WITAM WSZYSTKIE PANIE I PANOW Witam serdecznie, nazywam sie Marek... Marek siatkówka (1) witam, chciałbym podłaczyć się pod jakąś ekipe grającą w siatkę, najchętniej... tomekbart