NORDIC WALKING i AQUA AEROBIK (1) Przyjemność, odpoczynek, spalanie kalorii, odciążanie stawów, poprawienie... Kasienka buty do biegania (19) Chciałabym kupić buty do biegania w korzystnej cenie (100-150zl). Zaczynam... uxmal2 NOŻNA (1) bardzo chetnie pogram w pilke po pracy artur
hala bądź sala gimnastyczna w Sopocie (1) Czy w Sopocie, oprócz hali przy ulicy Goyki znajduje się szkoła z dużą salą... dd Tennis.Szukam sparringa!!!!!!! (1) Rosjanin rozmawiajacy po polsku, umiejetnosci 2,3 kategoria turniejowa.... Oleg Vaneev basen Gdynia (8) Kto chętny aby chodzić na basen w miarę regularnie?? Np. hotel Gdynia. Inne... Joko Strzelnica - BROŃ PALNA !!!! (1) Tylko u nas postrzelasz z prawdziwej broni i "ostrą" amunicją. Zapraszamy... Kierownik Biura Sprzedam buty nike meskie rozmiar 45 (1) Sprzedam nowe buty Nike rozmiar 45 cena 160zł super wygląd piniak1981@wp.pl Marek Nauka Gry w tenisa (1) Witam, zapraszam do korzystania z usług Szkoły Tenisa Diłaj w ramach nauki... Szkola Tenisa Dilaj Nordic walking (1) Przyjemność, odpoczynek, spalanie kalorii, odciążanie stawów, poprawienie... Kasia siatka/tenis stolowy lub ziemny...chetni? (6) chetnie sie poruszam po pracy , szukam chetnych do towarzystwa najlepiej z... Tomasz rynek rowerowy (1) Witam serdecznie jestem studentką Akademii Morskiej w Gdyni. Zwracam się z... horizon Bieganko Morena (14) Szukam chętnej osoby, która spala kalorie biegając po Morenie - razem raźniej... rocks Baltic Oasis - opinie (1) Czy ktoś z forumowiczów tam chodzi? jak tam jest? podzielcie się swoimi... joko PIŁKA NOŻNA (4) CHETNIE POGRAM ART Vouchery na masaż klasyczny dla 2 osób SPRZEDAM (1) Mam do sprzedania 2 vouchery na masaż klasyczny do Aquaparku w Sopocie.... Elbow Jak nie było tak nie ma skate parku w Gdyni (3) Gdyńska młodzież jest załamana . W 2007 roku powstały plany skate parku... Arczi Osoba do gry w tenisa stołowego (1) Poszukuję osoby chętnej do gry w tenisa stołowego na Zaspie w Gdańsku. Cięzko... lukasz1185 Siłownia (1) Witam Która polecicie mi siłownie w Sopocie ??? Tomasz26 Gdzie mecz USA-Polska w pubie? (1) Ktoś wie w jakim pubie można obejrzeć dzis w nocy w Gdansku , wspomniany... Kris