PIŁKA NOŻNA (1) CHETNIE POGRAM ART Poszukiwany partner do treningów - TENIS STOŁOWY (4) witam poszukuję rzetelnej osoby na dobrym poziomie (IV/III liga) do... wing asddassdasdsadas (1) tenis stolowy jaki poziom? failboy
Siłownia w śródmieściu (2) Gdzie blisko centrum znajdę jakąś dobra siłownie? Chmiel Jesienny Tulacz 2010 - Gdansk (1) Sprawdź granice swoich możliwości - to hasło przewodnie naszych imprez.... almanakWS Siateczka... (1) Cześć !! Jestem z Gdańska :) Szukam osób z którymi można było by pograć w... Adrianbie Na który basen w Gdańsku? (8) Który basen byście polecili? Na studenckie warunki, więc im taniej tym... Justyna smrod w parku Oliwskim... peciarze (1) nie dosc ze czlowiek chce wypoczac i sie zrelaksowac to idac do parku... Kris speedriding (11) Chciałabym nauczyć się podstaw tego sportu, jeśli ktoś może mi pomoc to... Janina Paralotniarstwo czyli jak spędzić miło czas poznać nowe miejsca i ludzi (1) http://www.youtube.com/watch?v=S94m0NnbGd0 pozdro sylvestair piłka nożna (1) chetnie pogram w noge art KENDO w Sopocie - japońska szermierka sportowa (1) Sopocki Klub Kendo serdecznie zaprasza młodzież (od lat 9) i dorosłych na... norman fox gała )) (1) chetnie pokopie pileczke art Ergo Arena - będzie tam jakiś fitness? (1) Nie wiecie może czy w obrębie Ergo Areny będzie jakiś klub fitness? Wiem że w... zenek KOSZYKOWKA 3MIASTO (2) WITAM Z CHECIA I NA POWAZNIE DOLACZE DO EKIPY WYNAJMUJACEJ SALE NA TERENIE... Rafal Szukam miłośników siatkówki-chętnych do gry:) (13) Witam! Mam na imię Agnieszka i mam 23 lata,mieszkam w Gdyni. Szukam... Aalionaa rowerem po TPK (2) szukam osoby chetnej do wspolnych wypadow po Trojmiejskim Parku Krajobrazowym... alex1214 szukam towarzystwa na rolki (102) witam poszukuje chetnej osoby starszej do wspolnej jazdy na rolkach nad morzem Kasia kosz liga srodowiskowa (4) są jacyś chętni na granie w lidze środowiskowej w kosza ?? pozdro kosz Artykuly reklamowe (1) Artykuly reklamowe Artykul