Bieganie przy grunwaldzkiej. (5) Ostatnio widziałem fajne kobietki biegajace przy grunwaldzkiej od wrzeszcza... Bieg to zdrowie :) mundial (1) Odsprzedam taniej bilety na wszystkie pozostałe mecze Mistrzostw w RPA do... Michał Tenis ziemny - poszukuję osoby chętnej do rekreacyjnej gry (3) Witam, jesli masz ochotę zagrać rekreacyjnie w teniza ziemnego to zapraszam.... Marcinogd
Szukam partnera do tenisa ziemnego (2) Poziom początkujący, gra rekreacyjna. Pasują mi późniejsze... Tomek Rejs stażowy po Bałtyku (1) Witam, Zwolniły się miejsca na rejs stazowy po Bałtyku w terminie 11-18... Cumulus niepewności w Gdańskim Stoczniowcu ciąg dalszy... (1) nic dodać nic ująć... shakal Szukam partnera/ki do gry w ping-ponga (4) Witam, szukam kogoś do regularnej gry w tenisa stołowego, jestem amatorem.... yakhub mini siłownie sprzedam (1) Ławka z wyciągiem,rozpiętkami,możliwość treningu nóg,2poziomy skosów,stan... cm Karnet do kosmetyczki (1) Sprzedam karnet wart 600 zł+masaz kamieniami Cena 350 zł www.centrumciała.pl stokroteczka81@wp.pl Aukcje charytatywne - pomoc dla kibica Lechii! (1) W imieniu serwisu Lechia.net zapraszam serdecznie do aktywnego udziału w IV... DarioB wspinaczka (1) Hej, szukam osoby, która miałaby ochotę wybrać się ze mną od czasu do czasu... As Karnet do kosmetyczki (1) Sprzedam karnet do salonu kosmetycznego w Sopocie-http://www.centrumciala.pl/... stokroteczka81@wp.pl Skoki Spadochronowe Kwiecien 2010 (13) siema! kto sie pisze na zrobienie kursu spadochronowego? szkolenie zaczyna... dave_wmg POSZUKUJE ZAWODNIKOW DO B KLASY ! (2) Jeśli ktos jest zainteresowany - oferujemy gre w B klasowej drużynie, z... housik Squash (2) Ktore miejsce do grania w Trojmiescie mozecie polecic? Z tego co mi... poczatkujacy półkolonie na optymistach (1) Zapraszamy na półkolonie. Wiecej informacji na stronie... madzia AquaPark Spopot - super cena 40 zł wejściówka (1) Witam, mam na sprzedaż 4 całodzienne bilety do AquaParku. Normalne cena... Monika P siłownia z klima (1) jak w temacie gdzie polecacie Gdynia Sopot Rumia,w mojej nie ma klimy i jest... cerweza Bilety całodzienne do AquaParku w Sopocie - TYLKO 45 zł/szt (normalnie 55) (1) Witam, mam do sprzedania 4 bilety wstępu do AquaParku w Sopocie w cenie 40... Monika P Paintball (1) Zapraszam wszystkich na impreze paintballową organizowaną przez studentów... Daniell0Gda