Wakacyjny Tułącz (Cewice) (1) Bractwo Przygody ALMANAK zaprasza w dniu 26.06.2010 na nową, DZIENNĄ wersję... almanakWS Piłeczka Trójmiasto (2) Amator chętnie przyłączy się do jakiejś zorganizowanej grupu (chociaż troche... Maciek szukam chętnych na pilkę nożną (1) szukam chętnych na treningi pilki nożnej, jesteśmy amatorski zespół.... loki
OBÓZ REKREACYJNO - SPORTOWY 990 ZŁ. (1) GORACO POLECAMY! WSZYSTKIE INFORMACJE SĄ ZAWARTE NA STRONIE INTERNETOWEJ... ORGANIZATORZY Sprzedam Bilet do Aqua Park Sopot (2) bilet 3 godzinny, ulgowy, ważny pon-nd do 25 czerwca, wartość 36 zł.... Patrycja Serwis rowerowy - POGOTOWIE ROWEROWE (1) Zapraszamy do skorzystania z usług Pogotowia Rowerowego działającego na... Pogotowie rowerowe Partner/ka do tenisa ziemnego (4) Witam, jeśli ktoś ma ochotę pograć w tenisa niech pisze na adres... xxx Koleżanka do wspólnych wypadów na siłownie poszukiwana ! :) GDANSK (1) Tak jak powyżej :) Szukam dziewczyny , nie musi być jedna - możemy stworzyć... Kasia Najwieksza siłownia w Pruszczu Gdańskim (1) Profit gym i Osobisty trener zapraszaja Panie i Panow na najwieksza silownie... Ola trenerka Puchar Sześćiu Narodów. Wolontariat! (3) Zapraszamy chętne osoby do współpracy przy organizacji Pucharu Sześciu... info Obóz jeździecki z nauką języka angielskiego (1) Zapraszam na wakacyjny młodzieżowy obóz jeździecki na Kaszubach połączony z... Hajduki Szukam koleżanki do wspólnego uczeszczania na aqua aerobik w Gda :) (1) wszystkie chętne prosze o kontakt na nr gg : 3843225 :) Kasia kurs tańca (4) Może jest jakaś chętna pani na kurs tańca ??? xxx MISDAR (2) Zapraszam serdecznie na odrobinę szaleństwa i adrenaliny na kaszubach w... www.misdar.pl Windsurfing chętni (1) Poszukuje osób które chcą polatać na desce i mają własny sprzęt. Możemy się... Tomek Skatepark w gdyni (1) Witam! Niedawno czytałem jakieś archiwalne zapiski o budowie jakiegoś... koji92 wyprawy wędkarskie na bałtyk (2) Witam. Mógłby mi ktoś polecić jakieś jednostki które organizują wyprawy... ja123 Darmowe zajęcia w JMKJoga! (1) Od czerwca w dniu twoich urodzin zajęcia masz za darmo! :) Więcej... JMKJoga Tnis stołowy (5) Gdzie można znaleźć tanią lub bezpłatną hale z tenisem stołowym w Gdańsku? ja kto chętny na rower - gdynia (1) witam, chcę zacząć jezdzić na rowerze, mieszkam w gdyni centrum... ale... joy