skandia maraton - Chodzież - transport (1) Witam , Chcę się wybrać na skandie do Chodzieży jutro z rana. Planuje... Maras V Kaszubska Włóczęga (15.05.2010) (2) AKK GDAKK zaprasza na V edycję Kaszubskiej Włóczęgi! Termin: 15 maj 2010... Toff Otwarty Turniej Steel Darta w Gdańsku (1) Organizatorzy zastrzegają sobie prawo zmian organizacyjnych turnieju Termin... tornado
SIATKÓWKA :) Zbieram chętnych :) amatorsko :) (1) Hejka dziewczyny i chłopaki :) Znajdą się jacyś chętni żeby pograć sobie w... KaTi SOCATOTS Piłkarskie maluszki- pomysł na spędzenie czasu z dzieckiem (1) Piłkarskie Maluszki Socatots to najlepszy na świecie, jedyny w Polsce program... socatots Spanie na plaży. (12) Witam, Chciałem sie dowiedziec jak wyglada sprawa ze spaniem na plazy. Mam... Poland szukam kolezanki do biegania lub na siłownie-Wrzeszcz (6) witam, jak w temacie , poszukuje kolezanki do codzienniego biegania lub też... A. Dziewczynę do salsy (początkującej) (2) Cześć :) 22-latek szuka partnerki na kurs salsy :-). Kurs odbywa się w... paweu Otwarty Turniej Steel Darta w Gdańsku (1) Otwarty Turniej Steel Darta w Gdańsku – weekend za pół ceny 24... Tornado szukam trenera pilki noznej (8) szukam trenera pilki noznej druzyny amatorskiej, numer gg 5511737 lub... pilka potrzebne towarzystwo do porannych ćwiczeń. (5) Witam, kto jest chętny do porannych ćwiczeń na bulwarze? Start ok.... mits87 spinning (2) Witam, szukam dobrego klubu gdzi eprowadzone sa zajecia ze spinningu.... martenka24 liga kartingowa (1) Rusza amatorska liga kartingowa. Jeśli ktoś byłby chętny regularnym ściganiem... shogel seksualnosc a aktywność fizyczna (1) witam, zachecam do udziału w moim badaniu magisterskim osoby uprawiające... Psycholog pilka nozna gdynia (1) hej hej, mam pytanie, czy ktos moze nie ma jakiegos sklad w pilke, zeby... aa TAPY - TEJPY - gdzie KUPIĆ?? (1) Witam, może ktoś wie gdzie na terenie trójmiasta można kupić sztywne taśmy... TheDestroyer Piłeczka kurde (1) No to kto by sobie zagrał? Jakieś amatorskie spotkanko od czasu do czasu? Mejker2107 siatkówka (1) czy ktoś może wie czy w gdańsku jest drużyna siatkarska która gra w III lub... Marek MnO u Qbackiego 5.04.2010 (1) Jeżeli ktoś nie wie co zrobić w świąteczny Lany Poniedziałek, to zapraszam na... Qbacki Szukam zespołu (liga halowa). Przeprowadzka (1) Przeprowadziłem się jakiś czas temu do Trójmiasta. Szukam jakiegoś zespołu,... chip