Gdzie na łyżwy? (9) Gdzie najlepiej wybrać się, by poślizgać się na łyżwach? Słyszałam, że np. w... łyżwa klub strzelecki, jak dołączyć? (3) witam, szukałam w Googlach coś na temat klubu strzeleckiego LOK Senior.... magducha999 Manewry SKPT 2010 - w klimacie Gwiezdnych Wojen (1) Studenckie Koło Przewodników Turystycznych w Gdańsku zaprasza na: XXXVI... Hubert
Hala - piłka nożna, poszukiwana ekipa do sparingów (1) Witam, gramy raz w tygodniu na wynajmowanej hali w Gda. Niestety poprzednia... am Hala - pilka nozna (2) Poszukuje hali do wynajecia do gry w pilke nozna w Gdańsku lub Sopocie.... Roman ankieta - wyprawy i imprezy rowerowe (1) Badanie ankietowe ma na celu poznanie preferencji klientów co do wyjazdów i... m.woj koszykówka - Prokom (4) Witam,mam do sprzedania bilety na vip na mecz 24.02.2010 (CSKA Moskwa- Asecco... slawek800@wp.pl Bezpłatne treningi Strzeleckie - 'Akcja Zima 2010' (1) Zarząd Miejski Ligi Obrony Kraju w Gdańsku organizuje w dniach 15 luty do 28... LOK Akrobatyka (1) Witam , poszukuję jakiejś sali gimnastycznej do wynajęcia w rozsądnej cenie ,... Szuper nauka jazdy konnej i skoków przez przeszkody (2) Witam, zapraszam wszystkich miłośników koni, tych bardziej i mniej... Hajduki Gdzie na fitness?? (3) Hej Gdzie najlepiej posłać dziewczynę na fitness i czy myślicie, że kupienie... Lukasz831 The Best Jump 2010 - Wieżyca Snowpark - 14 Marca - Zapisy (1) Zapraszamy na imprezę The Best Jump na Wieżycy!!! Oddaj jak najlepszy skok i... e-freestyle.pl lekarz sportowy (1) poszukuję lekarza sportowego na terenie trójmiasta z wiedzą o kulturystyce i... krecikgryf Turniej dart Gdańsk (2) I Turniej SteelDarta w Gdańsku w nowootwartym pubie dartowym Formuła... tornado Aquapark - karnet sopot (1) witam. pomozcie mi zrozumiec ocb z karnetem na aquapark na basen/swiat... spyas Znizka dla kibiców Lechii Gdańsk - masaz,chiropraktyka (2) specjalne znizki dla wiernych kibicow z karnetami na sezon. Pomoc... jako narty (4) Witam.Chciałabym uzsykać jakies wskazówki dotyczace zakupu nart od pasjonatów... nowa Wolne miejsca!- nauka i doskonalenie pływania - tylko w Alice Swim :] (1) Polecam zajęcia w Szkole Pływania Alice Swim ! w jej ofercie znajdziecie -... Małgosia_ swimm WE/PES 2010 ONLINE ZA DARMO! (1) Grałeś kiedyś na konsoli Playstation w gry piłkarskie spod imadła Konami?... weol.pl Odśnieżamy boisko na Chełmie przy SP 8 (3) Hej. Jeśli grywałeś lub grywasz w piłkę nożna na boisku przy SP 8. Zapraszam... zdrówko