Styczniowe GDAKK-InO 17.01.2010 (3) Akademicki Klub Kadry GDAKK zaprasza na dzienną imprezę na orientację... AKK GDAKK Świetne ćwiczonka w sam raz na ZIMĘ (1) Jeśli do klubu sportowego za daleko, biegać nie lubisz, lub nie chcesz bo... mildas Tenis - Wrzeszcz - nowa hala Legionów (1) SLyszeliscie o nowej hali na Legionow przy Zespole Szkol gast-hotel?? mozna... Pawelek
nozna pilka (1) witam,szukam ekipy ktora gra regularnie na hali tak przynajmniej ze dwa razy... kamil MnO ZIMA - 30 stycznia 2010 (1) Witam, w imieniu swoim oraz mojego rodzeństwa zapraszamy na kolejne InO... Qbacki SIATKÓWKA WRZESZCZ (amatorsko) (1) Cześć. Szukamy chetnych do gry w siatke. Gramy w poniedziałki od 19.00 do... Marta badania lekarskie (3) Czy ktos wie gdzie w Trojmiescie mozna zrobic badania lekarskie /... dyszek Marlet Fitness Club Przymorze promocja (1) Witamy, co miesiąc nowa promocja. Do karnetu listopad grudzień, było 8 min... JN hokej (1) Mam pytanie! Gdzie moge obejzec Nhl w internecie, ale tak zeby nie zarzynal... dennis777 Freerun , Akrobatyka , etc. (3) Witam , dopiero co wprowadziłem się do Gdańska i nie mam pojęcia gdzie można... Szpr Tenis ziemny Gdynia (2) Witam! Jestem poczatkujacym graczem. Szukam kompana, kompanki aby pograc w... Paweł koleżanke na siłownie szukam z okolic oruni lub Jasienia :) (3) hej :) jest tu ktos chetny na wypady wieczorne na silownie? ja chce... :) sprzedam orbitrek magnetyczny (2) Mam do sprzedanie Orbitrek, trenażer eliptyczny. Obecnie nieużywany, gdyż... Radek_ SPRZEDAM KARNET NA MECZE TREFLA SOPOT (1) Karnet obejmuje 13 wejściówek na mecze Trefla Sopot , zainteresowanych... Leszek MMA Walki w klatkach (2) Witam Czy mógł by mi ktoś polecić, kluby na terenie Gdyni ?? ze można wejść... 11223311 wypad na narty-czy ktoś juz był w tych miejscach?? (3) Hej! W przyszłym roku (luty/marzec) zamierzam wraz z moim chłopakiem... aniaNes Siatkowka , koszykówka . Gdynia Sopot (10) Witam Chetnie przylacze sie do grupki osob ktore graja amatorsko w... ZyniO MMA Walki w klatkach (1) Witam Czy ktoś mógł mi jakieś fajne kluby na terenie Gdyni wymienić ? i ze... 11223311 siatkówka (27) hej dziewczyny, Słuchajcie - chodźcie w końcu ruszymy te akcję... fever Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej (19) Szukam chętnych osób do gry w drużynach piłkarskich w darmowej, amatorskiej,... Zajmik