Nowy serwis o piłce ręcznej poszukuje redaktorów i fotoreporterów! (1) Znasz się na piłce ręcznej? Lubisz i potrafisz pisać? Fotografowanie wydarzeń... Reczna24 Gdzie najlepiej wybrać się na łyżwy? (1) Gdzie najlepiej wybrać się, by amatorsko pojeździć na łyżwach? łyżwa NARTY (1) Witam, Szukam rodzin z dziecmi, które sa chętne na wspólne wyjazdy... M.
Fitnes (1) Szukam jakiegos fajnego, taniego miejsca gdzie mozna pocwiczyc. Co polecacie>? Sss. Szukamkoleżanki do wspólnych wypadów na siłownie - Żabianka lub Orunia Górna na siiłownie :) (1) Hej dziewczyny :) Która chętna zrzucić wspólnymi siłami trochę zbędnych... Kaś partnerzy/ki do gry w tenisa ziemnego (1) Szukam osób do gry w tenisa ziemnego. Mój poziom, dobry amatorski,... areksopot Gdzie w trojmieście kupie stuptuty? (6) Jak w temacie gdzie w trojmieście kupie stuptuty? Jakie sklepy sportowe warto... Łukasz ktora szkola nurkowa z 3miasta? (3) tylko prosze bez "SPAMERSKICH" opini... qwerty Biegówki? (2) W ostatnich latach biegówkowych InO nie było bo nie było po czym się ślizgać,... Mickey gdzie grac w kosza w trojmiescie? (6) Witam Oriętuje sie ktos gdzie można pograć w kosza w trójmieście , albo do... the and1 Kolejne zwycięstwo gdańszczanina w MMA (2) 23 stycznia na gali MMA w Pyrzycach Bogdan Bagiński, zawodnik Akademii... Akademia Sarmatia Sklepy sportowe (1) witam wszystkich proszę o podanie adresu lub lokalizacji dobrego oraz... wojt pilka nozna (3) szukam chetnych lubiacych pograc w pilke nozna do amatorsiej druzyny gg... lokistg Najlepsze zajęcia - nauka i doskonalenie pływania - tylko w Alice Swim :] (1) Polecam zajęcia w Szkoła Pływania Alice Swim ! w jej ofercie znajdziecie -... Małgosia_ swimm Gymnasiona Gdynia (1) Witam, jestem stałą klientką klubu w Witawie, dużo by o tym opowiadać -... Katie Sanki (1) Witam Drodzy forumowicze gdzie w Gdańsku znajdę porządną górką gdzie mogę... Dinizen Nauka i doskonalenie pływania - Pływalnia Witomino! (1) Zapraszam wszystkich chętnych, dzieci i dorosłych na zajęcia doskonalenia i... karolina-trojmiasto amat. drużyna z halą szuka 3 zawodników (1) amatorsko bez większych ambicji i emocji trenujemy raz w tygodniu na... deco salsa w 3miescie?? (14) mam takie marzenie.. tanczyc salse, wie ktos cos na temat? Jakas szkola salsy... fioletowy Amatorska liga w piłce nożnej 89r (4) Zapraszam wszystkie osoby, które są wstanie założyć drużyne, która się nie... Polak_AG