survival,kłady,paintball,kajak­i-kto to organizuje? (3) elo elo, duza firma(korporacja) chce zorgnizowac spotkanie integracyjne z... inzynier Szukam partnera do gry w tenisa ziemnego (1) Szukam osoby która chce się poruszać trochę i zgubić parę kalorii na korcie.... Elvis Strzelnica - broń ostra - nauka strzelania (2) Zapraszamy www.czapla-bron.pl Dla grup rabaty. ekipa FHU CZAPLA
Hala albo orlik (2) Poszukuję do wynajęcia jakąś niedrogą halę do pogrania w nogę. Ewentualnie... Marcin Wiosenny Tułacz 2010 Przywidz (1) http://wiosenny.almanak.pl/img/logo_WT10-anim.gif Sprawdź granice swoich... almanakWS siatkówka (1) witam szukam jakiegoś klubu siatkarskiego chodzi mi o dostanie sie do jakiejś... Marek koszykówka -dziewczyny-klubu szukam (1) Witam, mam 17 lat i trenowanie kosza w szkole mi nie wystarcza. Szukam... agata salsa w parach - potrzebni partnerzy :) (2) potrzebni partnerzy do salsy w parach - poziom podstawowy, poniedziałki 20.30... salsa Nabór na zajecia Wing Tsun Kung Fu (1) Sopocka szkoła WingTsun kung fu zaprasza wszystkich chetnych na zajęcia Leung... Sifu Norbert Piłka nożna (1) Hej, chętnie się do kogoś przyłączę, żeby pobiegać za piłeczką. Od... Sebastian Wspinaczka w hali (1) Szukam kogoś chętnęgo na wspinaczkę w hali (myślałem o Elewatorze), np. w... Szorstki kompanka na fitness :) (3) Szukam kompanki na fitness - okolice Osowy, Dąbrowy, Karwin... Razem raźniej :) ala111 Siłownia w Gdańsku (3) Witam Znacie może jakąś fajną siłownie w pobliżu centrum Gdańska, taka zeby... Robert IZRAELSKI SYSTEM WALKI KAPAP (2) Najskuteczniejszy na świecie system walki opracowany przez izraelskich i... streetfightergd Marsze na Orientację "GOSK 2010" (1) W imieniu organizatorów, tj. Klubu Imprez na Orientację NEPTUN Gdańsk... Sadek Rowerowe Trójmiasto (2) Śnieg topnieje, zima się kończy ;) Zapraszam wielbicieli MTB i kolarstwa z... Jarek SPORT a SEKSualność (1) Zapraszam do udziału w badaniu prowadzonym przez Uniwersytet Gdański. Badanie... Psycholog squosh (1) Witam! Kilka miesięcy chodziłam na squosha, bardzo mi sie zpodobalo, jednak... Kinga Rozgrywki B klasa - chetni do gry. (1) Witam. Czy ktos z Was zajmowal sie pilka nozna ? czy mial cos z nia... maniawygrywania Jakość usługi ostrzenia łyżew w Hali Olivi (1) Hej! Pytanie do doświadczonych łyżwiarzy: Jak oceniacie usługę... Brooce