SEZON TENISOWY (1) NA TENISA ZAPRASZAM PANIĄ - NAWET DZIŚ TEL. 723 206 949 GDAŃSK PIOTR kapoki (2) Hej. Gdzie mogę kupić kapoki? Marek karta Multisport (3) Czy posiadacie kartę Multisport i na jakie obiekty na nią chodzicie?? chetnie... maks
Gdynia - biegi i marszobiegi - poniedziałek 26.04 start! :) (8) hej :) Zapewne jest wiecej takich osób jak ja, które po zimie mają troche... Ania Sprzedam Playstation3 - nowe (2) Playstation3 - dysk 250GB , bezprzewodowy pad , pełne okablowanie plus 2 gry... mi6je8 Jak zrobić patent żeglarski? (1) Szanowni forumowicze, czy zrobienie patentu żeglarskiego zajmuje dużo czasu?... Wiesiek basen i aqua aerobic w hotelu posejdon (2) wiecie, czy trzeba mieć strój jednoczęściowy czy można dwu-?? i czy wymagane... karolcia Gdzie najlepiej na spinning? (1) Jak w temacie. Proszę o wskazówkę gdzie są najlepsze kluby ze spinningiem... MissMix basen (1) Czy ktoś chodzi na basen Gdynia Grabówek w Akademi Morskiej?Pytam bo mam tam... koksina jaki basen proponujecie Aquapark w sopocie czy faltom w Rumi (1) Jaki basenproponujecie gdzie jest lepszy basen aquapark czy faltom w Rumi Wojciech kto chetny na nauke sztuk walki? (4) Szukam osów chętnych na naukę jakiejsz sztuki walki zajęcia są w Gdyni na ul.... Monika szukam kompanki/kompana do NW nad morzem (1) Witam, szukam kompana/kompanki do marszów nordic walking na deptaku... FankaFioletu Pierwszy turniej siatkówki plażowej Gdynia-Kosakowo (3) 15 Maja 2010 roku odbędzie się pierwszy turniej siatkówki plażowej w... www.k-volley.pl Siatka plazowa - potrzebna 1 drużyna (1) Witam. Poszukuje jednej amatorskiej drużyny do turnieju ktory odbedzie sie... www.k-volley.pl basen i nauka plywania (1) Wiecie moze gdzie najlepiej zapisac sie na nauke plywania w Gdansku? Moze... kamil IV MnO Wormsak (1) V runda Pucharu Borów Tucholskich Zapraszamy serdecznie na MnO Wormsak na... dżeki SUPER ROWER SPRZEDAM (1) DO JAZDY MIEJSKIE,28 CALI,ALU,SUPER OSPRZĘT OGŁOSZENIE NA 3MIASTO-SPORT toffi Capoeira-gdzie? (2) Witam! Czy ktoś z Was trenuje może capoeirę? Chciałabym się zapisać na jakieś... drej89 aerobik w pruszczu gdańskim (2) ktoś wie gdzie jest? jakieś namiary? będę zobowiązana... szklana_czlowieczka Wypoczynek dla dzieciaków w Jastarni niedaleko Juraty (1) Polecam niesamowity wypoczynek, może kogoś zainteresuje... atm