UDP Workshops w Gdańsku (1) Zapraszamy na kolejną edycję UDP Workshops już 9 stycznia 2010 roku!... UDP Wycieczki Rowerowe :)) Kto chętny ?? (20) A kto chętny na rower? :)) Ladna pogoda sie zaczyna ;)) Ja moge jeździć po... Kaś Sukces gdańszczan na gali Angels of Fire w Płocku 21 listopada (2) Łukasz Sajewski (Akademia Sarmatia Gdańsk) pokonał Piotra Kurowskiego... Akademia Sarmatia
ostra jazda?? (1) www.pitstop-gdynia.pl Ami poszukujemy ludzi do koszykówki Gdynia (1) chcemy założyć amatorska lige kosza w Gdyni poszukujemy chętnych osób i... piter sala do siatkówki (5) poszukuje sali, ktora mozna by wynajac wieczorem na pogranie w siatkowke, w... lu NARTY LIVIGNO-WLOCHY (1) Witam, W zwiazku z tym,ze nikt z moich znajomych nie jezdzi na nartach(a ja... skimaniaczka Znacię jakiśkurs kulinarny w 3City? (3) Witam! Moje pytanie do drogich kolegów i koleżanek jest odnośnie kursów... pejot kto nauczy jeżdzić na desce (3) kto by mugl mnie i innych młodych skierterów nauczyć jezdić na desce popo stworzenie amatorskiej ligi kosza w gdyni (1) jesli sa chętni prossze o kontakt na gg 4442552 cieslu2 stworzenie amatorskiej ligi kosza w gdyni (6) co myslicie o stworzeniu amatorskiej ligi kosza w Gdyni, czy jest potrzeba i... piter Piłka Nożna Halowa - szukam klubu :) (1) Witam. Jakiś czas temu przeprowadziłem się do Redy. Szukam drużyny, która... chipoldo Nabór na zajęcia taneczne w Dance Fusion (1) Zapraszamy wszystkich na zajęcia taneczne do studia Dance Fusion w Gdańsku.... Dance_Fusion pileczka (2) witam szukam ludzi ktorzy GRAJA na hali w noge..chodzi mi nie kopanie bez... szuker Piłka nożna (halowa) w Gdyni (1) Cześć, Gdzie można pokopać w Gdyni w piłkę? Jakaś hala? Do końca... gzysiol a o co zagramy? :D (1) średnio zmotywowany cwaniaczek :) kto chętny na kosza? (1) witam kto ma ochotę pograc w kosza w srody o 18:30? pisac na gg 3209337 :) pat stretching w trójmieście (3) Szukam jakiegoś klubu gdzie instruktor by prowadził zajęcia ze stretchingu.... MT szukam doswiadczonego rehabilitanta/fizjoterapeuty znajacego sia na acl (2) jestem 5 mcy po rekonstr. acl, mialam troche jak sie okazuje niezbyt dobrej... acl piłka nożna - Gdynia (1) Szukam ekipy do gry w piłkę nożną, chodzi mi takich jak ja ludzi po... Jarek