Nabór na zajecia Wing Tsun Kung Fu (2) Ogłaszamy nabór do grupy początkującej !! Jeżeli chcesz nauczyc sie... Sifu Norbert Sołtysiak Szukamy trenera do objecia druzyny seniorskiej w B-klasie (1) Szukamy trenera. Potrzebujemy osoba która bedzie nam prowadzic treningi,... Bartosz Hołubiec basen w hotelu posejdon? (1) mam pytanko, jeśli ktoś tam chodzi, czy trzeba się tam zapisywać, czy można... marta
KTO CHĘTNY NA KOSZA W SRODY OD 18:30 DO 20:00 NA SALI (2) Witam W Srody od 18:30 do 20:00 jest mozliwosc pogrania w kosza w centrum... Patryk zajęcia z modern jazzu w Gdyni z Andrzejem Morawcem (1) Zapraszamy na zajęcia z Modern Jazzu do Gdyni Głównej , zajęcia będzie... kazia Zapisy Krav Maga Izraelska Samoobrona i System walki (2) Krav Maga to nowoczesna i skuteczna samoobrona i system walki dla wszystkich.... kraver Nie ma chętnych na KOSZA?!! (3) Jak w temacie!!! tom pilka nozna okolice gdyni (1) szukam osob/ekipy ktore pograja w pilke albo szukaja pilkarza w okolicach... pavlo Pilka nozna- bramkarz do wziecia (5) Witam Szukam jakiejs ekipy do pogrania sobie rekreacyjnie/w amatorskiej... bjasiecki buty Joma (1) Witam. Chciałem kupić butki do halówki Joma Top Flex. Jednak nie wiem gdzie... Maro gdzie można pograć w kosza? (7) Witam Czy orietuje się ktoś gdzie w trójmieście można pograć w kosza w... ciekawy Jesienny Tulłacz 2009 (1) http://jesienny.almanak.pl/img/logo_JT09.gif Bractwo Przygody ALMANAK... almanakWS siatkowka w gdasnku (2) czesc wam wszystkim mam pytanie i co z ta siadkowka w gdanskuwymysliliscie... tomek gda Szukam chetnych na pilke noznej z Gdanska (1) szukam chetnych ktorzy do druzyny amatorskiej gg 5511737, grzesiekstg@wp.pl loki VIGO MOSTY CUP 09 (1) VIGO MOSTY CUP to turniej piłki nożnej i siatkówki halowej. Cały dzień... www.vigo.pl Odsprzedam karnet na basen Morena- nieaktualne (1) Odsprzedałam już karnet, prosze nie pisac. Pozdrawiam ga700 Joga dzisiaj!!!!! przyjdź (1) Praktyka jogi dla początkujących Miło i energetycznie spedzisz czas każda... Karolina Ojdowska Znudziło Cię bieganie po asfalcie? - bieg Gringo z cyklu SALOMON Trail Running (3) Chcielibyśmy serdecznie zaprosić na mający się odbyć 12 września 2009 w... Adam A. Kto chętny na piłeczkę??? (4) Krótka piłka z mojej strony. Kto chce grać niech się zgłasza!!! Kula Jazda figurowa na lodzie (6) Witam, chciałabym się dowiedzieć gdzie można sie zapisać i nauczyć jazdy... Paulina