Marsz na orientację LOST: Episode 3 (1) Marsz na orientację LOST: Episode 3 REGULAMIN 1. CELE MARSZU Marsz na... Remus Szukamy ekipę na sparing (piłka nożna) (5) Witam. Szukamy chętną ekipę na sparing na boisku typu Orlik w Mostach... Maciek SIATKÓWKA GDYNIA (1) jeśli ktoś szuka osoby do grę w siatkę to jestem chętny bardzo prosze o... Szymon
Dance Vision Hip Hop gdansk (2) To najlepsza szkola tanca - centrum tanca na pomorzu Sprawdz sam niedowiarku... lila Akrobatyka (1) Czy moge zaczac trenowac akrobatyke w wieku 16 i gdzie moge sie zapisac i czy... Łata partner do tenisa (1) Hej, szukam chętnego do gry w tenisa. Szczegóły na... Maronek Akrobatyka Sportowa (3) Pytanie za 100 pkt. Gdzie w Gdańsku można trenować akrobatykę sportową. zaba Kursy na patenty żeglarskie w Trójmieście? (2) Może ktoś polecić jakieś godne uwagi miejsca na zrobienie kursu na patent... mike Polska - Słowenia na dużym ekranie (1) Do wygrania 2 wejściówki na mecz EL MŚ Polska – Słowenia. Wystarczy... gość enzym, white slide i smooth moves (10) gdzie trenują te grupy?:enzym, smooth moves i white slide? majah sprzedam stepy (1) Sprzedam stepy MY GYM- profesjonalny step z wyciągami do ćwiczeń... julianaka29 SIATKÓWKA Turniej o Puchar Wsi Mosty (2) Zapraszamy serdecznie na turniej siatkówki o Puchar Wsi Mosty. Do wygrania... www.sportkosakowo.pl siatkowka (2) wiecie gdzie mozna sie zapisac na treningi siatkowki ?ogolnie chodzilam na... myszka ME siatkarzy (2) W jakich pubach w Gdyni i Sopocie będzie można oglądać spotkania polskich... glur Siłownia (3) Witam poszukuje siłowni na terenie Trójmiasta (Gdańsk, Gdynia), od razu... Stiffler Gdzie mozna pograc w noge? (1) Witam, Szukamy boiska, ktore nie jest asfaltowe, na ktorym mozna pograc w... Jacek Gdzie w Pruszczu lub w Gdańsku zajecia Aikido dla dzieci od 4 lat (1) jak w temacie mirakula kto pobiega? Świety wojciech bądź lipce (1) Hej, mam zamiar regularnie biegac od wrześnie. jednak samej, to nijak. nie... magducha :) aerobic, fitness, basen-SOPOT (1) Czy ktoś prowadzi zajęcia aerobiku u siebie? Chodzi mi o to aby nie płacić... gościuu Burak się tłumaczy (1) ciekawe czy faktycznie go pobił:/... andrzej czyżniewski