10.05.2008 - Wyścig Szczurów (2) Ciekawą kategorię Szczurek zrobił: TE – trasa ekstremalna, (ok. 15 km),... Mickey Wiosenny Tułacz 2008 - 5/6.04.2008 (25) Zapraszamy na kolejną już edycję Tułacza. Wszelkie szczegóły znajdziecie na... Jankes. BLUEFIT (1) ZAPRASZAM gorąco do wspolnych zajec areobiku!! gwarantuje zadowolenie,... Ewelina Bluefit
kto zapisze się ze mną na fitness? (39) Hejka, zaczął się nowy rok zajęć i pomyślałam że trzeba by tym razem na dobre... moniaa tenis ziemny,piłka reczna. (1) Witam. Mam 14 lat, i szukam chetnych osób z Gdańska w tenisa ziemnego, lub... AmanDuŚś_ szukam specjalisty (5) szukam jakiegos dobrego specjalisty z trojmiasta, ktory postawilby mnie na... phoebe Kolejne sukcesy Gdańszczan w MMA (1) Podczas gali Chojnicki Boxing Show II miały miejsce dwie walki na zasadach... Akademia Sarmatia Festyn rozrywkowy - Radio Euro 2012 (23) Organizator: Zespół Radia Euro 2012Informacje ogólne: Festyn rozrywkowy... trojmiasto.pl Sparing Łączpolu Gdynia za Startem Elbląg i spotkanie Klubu Kibica (2) 1. kwietnia o godzinie 16 w hali MOSiR w Rumii odbędzie się sparingowe... colitiscrohn Brazylijskie Jiu Jitsu (4) Czy sztuka walki jaka jest Brazylijskie Jiu Jitsu sprawdza sie w 100%? czy... Fryziak odstapie 2 bilety na final four ligi mistrzow w Łodzi (1) przemko (at) ajax.pl 2 bilety na 2 mecze półfinałowe (na 29 marca, sobota) Przemko sala gimnastyczna - siatkowka (2) czy ktos moze mi poradzic, gdzie w trojmiescie mozna wynajac sale... h. Kolejny sukces Gdańszczanina w MMA (1) 8 marca w Olsztynie odbyły się Otwarte Mistrzostwa Polski Północnej... Akademia Sarmatia zajęcia jogi (1) Zajęcia jogi w 3mieście Gdańsk Przymorze - Osiedlowy Klub Kolejarz ul.... d.ewa Siatkówka (1) Hej! Zapraszam chętnych do gry w siatkówkę. Spotkania w soboty w X LO na... ToMo konie (2) ktore stajnie polecacie niedaleko Gdyni? kamienna11 XXXIV Nocne Marsze na Orientację "Manewry SKPT" (1) Studenckie Koło Przewodników Turystycznych w Gdańsku zaprasza na: XXXIV Nocne... Tomek SKPT MMA i kickboxing w gdańskiej TVP3 (1) W niedzielnym "Sporcie wieczorową porą" było o sztukach walki. Tutaj jest... Boruta sietkóweczka dla amatorów (2) Witam ;) szukam chętnych do gry w siatkówkę ( żadne z nas asy ;) spotykamy... altar2043 Turniej AWF (1) Slyszalem ze w sobote na boisku AWF ma sie odbyc turniej pilki noznej czy to... ANonymus