Zajecia Wing Tsun Kung Fu (1) Zapraszam wszystkich chetnych ktorych fascynuja sztuki walki, chcacych... Sifu Norbert Gdzie STS w Gdansq ??? (1) Czy ktos wie gdzie w Gdańsku (poza ulica Kartuska) znajduja sie STSy??? Z... my5hka Sukces Gdańszczanina w MMA (1) Właśnie wróciłem z Krakowa z ligi Shooto (japońska organizacja MMA, której... Boruta
Gosk, 7-9 marca w Drzewinie (1) Witam :) w imieniu organizatorów zapraszam na I rundę Pucharu Polski do... Qbacki chetni na zajecia jogi sopot lub gdynia (1) sprawdzilam oferty jogi jak sie plasuja ceny godziny,moze ktos jest... Moyre EURO 2012 (6) Szkoda. Do Włoch nie pojadę. Być może tylko do tych warszawskich. Rysiek Ziel aerobik (1) hej proszę o info gdzie są jakieś zajęcia aerobiku na terenie Starego bądź... Justyna4321 ŚNIEGOŁAZY 2008 - 23/24 Luty (1) Akademicki Klub Kadry GDAKK po raz trzeci zaprasza wszystkich lubiąch... Toff TKKF Checz Gdynia (1) Jestem fanem sportu nie tylko przez duże "S".Interesują mnie nie tylko... zdzich KaczorIno (4) NEPTUNIE Wg Twojego "Kalendarza Klubu InO Neptun na rok 2008" na dzień 19 bm.... DzA Spin/spining (2) Hej, Czy ktoś z Was wie może, gdzie w Gdańsku (najlepiej Zaspa lub Wrzeszcz)... Stokrota wspolnie noga, siatka, tenis... cokolwiek (1) moze bylby ktos chetny na jakies wspolne granie gdzies w Trojmiescie?... ala&karol Typowania (1) Witam, widzę że nie ma jeszcze tematu o typowaniach. Mam małe zastrzeżenia,... Robert.M FUTSAL HALOWKA GDANSK (2) Witam,zbieram chetnych na Futsal,jestem z Gdanska,im bedzie nas wiecej tym... rafi wioślarz??? (4) Witam! Mam pytanie do użytkowników tak zwanych "wioślarzy". Otóż jestem... Barry Head Monster Vario (1) Czy ktoś ma informacje odnośnie ceny i dostępności tego modelu kijów... PZ 16.12 (niedziela) ostatnie TZ-ty w tym roku ... (14) KInO "Neptun" oraz NKInO "Certus" zapraszają na ostatnie rundy Pucharu... Jankes I Mega Warsztaty HIP_HOP "Jowita FitDance" Gdynia (1) Zaplanuj ferie już teraz! Takich osobowości tańca hip-hop na pomorzu razem... wally Pływalnia - Oliwa,Przymorze (2) Cześć, Możecie polecić basen, na który można chodzić i popływać (karnetowo)? xavix sklep ze sprzetem narciarskim w gdyni kolo klifu (1) czy wie ktos jak sie nazywa albo moze mi podac strone internetowa pani