MnO w grudniu (2) Witam! zapraszamy do udziału w grudniowych MnO, których przypuszczalne daty... Qbacki Pytanie (1) ....:::UWAGA:::.... Czy według... Pita Nocna Masakra - transport (1) Jadę z Gdańska samochodem i chętnie kogoś zabiorę. Mickey
Szukamy chętnych do gry w nogę/kosza/siate (1) Poszukiwani studenci do gry na sali raz w tygodniu. Sala gimnastyczna Szkoła... bajdon ekipy do gry w nóżke, siatke szukam (2) Niedawno się na Fikakowo ( Gdynia ) wprowadziłem, znajomych tu brak, a pograć... Paweł1234 1/2 grudnia - Darżlub - XXXII Nocne Marsze na Orientację SKPT (3) Studenckie Koło Przewodników Turystycznych w Gdańsku zaprasza na: XXXII Nocne... Maciej eŚ buty narciarskie - pytanie (2) kupiłam buty na giełdzie ... niestety bez wcześniejszego rozeznania i wiedzy... aniella Polska - belgia (4) siema czy wybiera sie ktos moze na ten mecz do Chorzowa? (11.10.2007... ManU Szukam partnera/partnerki na tulacza (1) Witam! Osoba z ktora mialem isc na tulacza niestety sie wycofala dzisiaj.... Diamond Siatkowka-prosze o odpowiedzi!! (1) Mam pytanie takie jak juz wczesniej padło, ale nie znalazłam tam odpowiedzi.... Madzik zajęcia jogi (1) witajcie, zapraszamy dziewczyny i chłopaków, młodszych i starszych ! zajecia... d.ewa siatkówka (4) hej dziewczyny! gdzie można pograć w siatkówkę ? temat z forum jest... marika1982 Jesienny Tułacz - problemy z domeną ... (2) W związku z przenosinami Almanaka na nowy serwer mamy pewne kłopoty z... Jankes Pieszo lub rowerem po TPK - Jesienny Tułacz 2007 - Zapraszamy! (13) REGULAMIN RAJDU JESIENNY TUŁACZ 2007 (skrót) TERMIN i BAZA 17-18.11.2007,... Jankes spirosa nie bedzie? (9) http://www.maksea.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 nick formacja lekkości-Gdzie grać w kosza? (1) Nie wiem jaki jest stan obecny.Chcę wierzyć że gdzieś w 3miescie jest grupa... artslo koszykowka (7) nei wiecie gdzie w Gdansku istnieja jakies sekcje dla facetow zeby razem... motyl TI warsztaty kraul Rumia 17-18 XI 2007r. (1) 17-18 XI październik 2007r. organizuję warsztaty TI w Rumi, jest możliwość... kamyk47 Aerobic Chełm (4) Hello właśnie odkryłam super aerobic na Chełmie!! Wiem, że ostatnio ktoś... lina capoeira Gdańsk (2) gdzie mozna chodzic na capoeire w gdansku?? ankaa