SPIROS 2007 Wiosna (24) Chciałbym zaprosić w imieniu organizatorów na kolejną już VII edycję... angi joga wg.metody Iyengra (1) JOGA NA MORENIE: zajęcia odbywają się: pon. godz.17.45, środa godz. 9.00,... AniaH RJnO w Lipce (1) Witam wszystkich. W imieniu organizatorów zapraszam do Lipki ( północna... Witek
badminton (2) Hey, szukam jakiegoś klubu sporotwego którym można by pograć w badminton'a .... Magda ; ] Campuscup- wyjazd z 3city (1) Witam1 Widziałem na stronce orga kilka nazwisk z 3miasta, jak jedziecie?... FlyFish joga (3) po wakacjach startujemy z joga juz od pierwszego tygodnia wrzesnia czyli od... d.ewa calanetix (1) witam czy ktos wie o takich zajeciach na terenie wrzeszcza??? chodziłam parę... azja111 MTBO - treningi w najbliższym tygodniu (1) Witam Przesyłam informację o trenigach w najbliższym tygodniu: Spotykamy... PKO Harpagan Tatry słowackie (1) Hejka wszystkim. Mam kilka pytań do wszystkich, którzy byli w Tatrach... Ania - kotecek Liga Piłki Nożnej w Gdańsku (1) Salezjańska Liga Piłki Nożnej w Gdańsku zaprasza chętne amatorskie zespoły... GT Piłkarskie święto na Chełmie!!! (2) Juz jutro 26 maja 2007 roku na stadionie MOSIR na ulicy Zielonogórskiej na... Wisła Gdańsk taniec w wakacje (1) fajne zajęcia taneczne na wakacje, bo w sumie nigdzie sie nic nie dzieje, a... kama narty (1) a moze wypad na narty na jakis lodowiec? kto jest za? elan Piłka Nożna (1) Witam, mam 22 lata i od niecałego miesiąca mieszkam na przymorzu, jako iż... szympex SPRZEDAM BILETY NA PÓŁFINAŁY LIGI ŚWIATOWEJ 14.07 KATOWICE!!! (3) Niestety nie mogę pojechać więc odsprzedam 8 biletów na POŁFINAŁY LIGI... mon_isia uprawiacie jakieś sporty extremalne?? (2) uprawiacie jakieś sporty extremalne?? ja szukam informacji o producentach... karol007 Poszukuje instruktora (1) Witam serdecznie Poszukuję instruktora do zajęć sportowych (badminton) dla... MagdaB Siatka,juniorzy,gdzie? (1) Siemano, mam 16 lat i uwielbiam siatke ;] ,wg mnie uwazam ze jestem dobry... Paweł ;] Tydzien z Nordic Walking w Polanicy Zdroju (1) Zapraszam na Tydzien z Nordic Walking w Polanicy Zdroju (30/06/07- 07/07/07)... NordicSport Dymno - transport (1) Trochę późno piszę, ale może jeszcze się ktoś zdecyduje. Jadę samochodem... Mickey