narty (1) a moze wypad na narty na jakis lodowiec? kto jest za? elan Piłka Nożna (1) Witam, mam 22 lata i od niecałego miesiąca mieszkam na przymorzu, jako iż... szympex SPRZEDAM BILETY NA PÓŁFINAŁY LIGI ŚWIATOWEJ 14.07 KATOWICE!!! (3) Niestety nie mogę pojechać więc odsprzedam 8 biletów na POŁFINAŁY LIGI... mon_isia
uprawiacie jakieś sporty extremalne?? (2) uprawiacie jakieś sporty extremalne?? ja szukam informacji o producentach... karol007 Poszukuje instruktora (1) Witam serdecznie Poszukuję instruktora do zajęć sportowych (badminton) dla... MagdaB Siatka,juniorzy,gdzie? (1) Siemano, mam 16 lat i uwielbiam siatke ;] ,wg mnie uwazam ze jestem dobry... Paweł ;] Tydzien z Nordic Walking w Polanicy Zdroju (1) Zapraszam na Tydzien z Nordic Walking w Polanicy Zdroju (30/06/07- 07/07/07)... NordicSport Dymno - transport (1) Trochę późno piszę, ale może jeszcze się ktoś zdecyduje. Jadę samochodem... Mickey Piłka nożna MORENA (3) chce ktoś pograć ze mną w piłke nożną na asfalcie na szkole nr 20 na ul.... Jaro Mamucik, czyli czyli nowa, dluzsza przebieżka rowerowa i piesza (9) Witam Wszystkich rowerzystow i piechurów z Pomorza i nie tylko zapraszam na... Almanak ankieta do pracy magisterskiej (1) Witam Mam prośbę w imieniu mojego brata. Pisze On obecnie pracę magisterską z... PKO Harpagan 18-20 maja - RJnO w Gdańsku (6) Witam :))) Dziś upływa termin zgłoszeń na zawody w Rowerowej Jeździe na... PKO Harpagan RJNnO w Lipce Krajeńskiej (1) Witam wszystkich. Wiem, że to forum czytają nie tylko rowerzyści z... Wiciu Rajd GRINGO 2007 - I edycja SACP (1) Witam, Zapraszamy na trzecią już edycję Rajdu Przygodowego GRINGO. Tym razem... Adam Augustyniak pomocy!!potrzebuje transport! student-kierowca chetny na weekendowy wypad? (1) witam!! szukam studenta ktory ma samochod, i wolny weekend od 18 maja po... magala Żabianka/Jelitkowo - jogging (5) Szukam miłego towarzystwa do marszobiegów lub biegania - jestem zdecydowanie... mika Szkółka Piłkarska Orion Gdańsk (1) W dniach między 01 maja 2007 a 31 maja 2007 będą trwały zapisy rocznika... orion Kto na siłownię albo fitness??:) (5) Nie znam jeszcze dobrze trójmiasta, więc jeśli ktos poleciłby mi jakis... monikaa SKF KP "Derby" Gdańsk - Nabór (2) Stowarzyszenie kultury fizycznej Klub Piłkarski "Derby" Gdańsk ogłasza nabór... kosa_gda Euro2012 (87) Co wspaniala wiadomosc mamy EURO 2012:) Wreszcie wybuduja nam w Gdansku... Maly