Piłka nożna MORENA (3) chce ktoś pograć ze mną w piłke nożną na asfalcie na szkole nr 20 na ul.... Jaro Mamucik, czyli czyli nowa, dluzsza przebieżka rowerowa i piesza (9) Witam Wszystkich rowerzystow i piechurów z Pomorza i nie tylko zapraszam na... Almanak ankieta do pracy magisterskiej (1) Witam Mam prośbę w imieniu mojego brata. Pisze On obecnie pracę magisterską z... PKO Harpagan
18-20 maja - RJnO w Gdańsku (6) Witam :))) Dziś upływa termin zgłoszeń na zawody w Rowerowej Jeździe na... PKO Harpagan RJNnO w Lipce Krajeńskiej (1) Witam wszystkich. Wiem, że to forum czytają nie tylko rowerzyści z... Wiciu Rajd GRINGO 2007 - I edycja SACP (1) Witam, Zapraszamy na trzecią już edycję Rajdu Przygodowego GRINGO. Tym razem... Adam Augustyniak pomocy!!potrzebuje transport! student-kierowca chetny na weekendowy wypad? (1) witam!! szukam studenta ktory ma samochod, i wolny weekend od 18 maja po... magala Żabianka/Jelitkowo - jogging (5) Szukam miłego towarzystwa do marszobiegów lub biegania - jestem zdecydowanie... mika Szkółka Piłkarska Orion Gdańsk (1) W dniach między 01 maja 2007 a 31 maja 2007 będą trwały zapisy rocznika... orion Kto na siłownię albo fitness??:) (5) Nie znam jeszcze dobrze trójmiasta, więc jeśli ktos poleciłby mi jakis... monikaa SKF KP "Derby" Gdańsk - Nabór (2) Stowarzyszenie kultury fizycznej Klub Piłkarski "Derby" Gdańsk ogłasza nabór... kosa_gda Euro2012 (87) Co wspaniala wiadomosc mamy EURO 2012:) Wreszcie wybuduja nam w Gdansku... Maly Euro 2012 w Polsce (13) Sory ze o takich bzdurach pisze ale sie ta cieszę normalnie sie poplakam... megmeg EURO 2012 u nas!!! (34) Ale się cieszę, uwielbiam mecze na tym poziomie!!! Może uda się nam na... Kayla Wiosenny Tulacz czyli nowa, krótka przebieżka (8) Cześć Wszystkich piechurów z Pomorza i nie tylko zapraszam na nową imprezę... Almanak Smocze Łodzie - super sprawa !!! (1) Witam Zapraszam wszystkie osoby, które lubią aktywny tryb życia do... Irtysz bieganie/nordic walking (8) Witam!!! Poszukuje kilka osób- im więcej tym lepiej do wspólnego biegania/... Magduś grupy MTBO (8) Heja, Od niedawna zainteresowało mnie MTBO, poszukuje jakieść grupy w... Stokrota basen (2) Witam czy ktoś korzystał z basenu Milo?Chodzi mi głownie o naukę pływania dla... fonta boks, mma zajecia, treningi (1) Moglby ktos polecic jakis klub, miejsce gdzie odbywaja sie zajecia boksu, mma... Rock_Cafe_Buddha