Wiosenny Tulacz czyli nowa, krótka przebieżka (8) Cześć Wszystkich piechurów z Pomorza i nie tylko zapraszam na nową imprezę... Almanak Smocze Łodzie - super sprawa !!! (1) Witam Zapraszam wszystkie osoby, które lubią aktywny tryb życia do... Irtysz bieganie/nordic walking (8) Witam!!! Poszukuje kilka osób- im więcej tym lepiej do wspólnego biegania/... Magduś
grupy MTBO (8) Heja, Od niedawna zainteresowało mnie MTBO, poszukuje jakieść grupy w... Stokrota basen (2) Witam czy ktoś korzystał z basenu Milo?Chodzi mi głownie o naukę pływania dla... fonta boks, mma zajecia, treningi (1) Moglby ktos polecic jakis klub, miejsce gdzie odbywaja sie zajecia boksu, mma... Rock_Cafe_Buddha Sklep modelarski (2) Szukam dobrego sklepu modelarskiego w Gdyni. Proszę o pomoc Pozdrawiam wampirek Nowy sezon;] (1) Dawno nikt tu nic nie pisał o rolllkach... Zaczyna sie sezon więc chyba jest... Melroll MUAY THAI 3city (11) Witam. Wie ktoś może gdzie jest/są sekcja muay thai w 3city (ale najlepiej w... Waele JOGA (2) szukam jogi w gdansku (sopot i gdynia -przy kolejce musialo by byc w miare)... hekuba Wyjazd z Torunia na H-33 (1) Pilnie poszukuję obsady do auta na wyjazd na H-33. posiadam auto, tani... PIERNIK37 Kosz (2) A może kobiety pograły by w kosza ? EE Kaszubska Włóczega (2) W imieniu organizatorów zapraszam na II Kaszubska Włóczęgę Miejsce... Fenix_wili skate park pod estakadą (1) Co sądzicie o zdobieniu skate parku pod budującą się estakadą kwiatkowskiego.... antypepciu EURO 2012 (5) Panowie!! To wazne mamy dopiero 47 tys. podpisow. zeby ta cala akcja z... charcerzyk tai chi (3) Może ktoś wie czy gdzieś wGdańsku jest klub ,gdzie można zapisać się na tai chi? maja11 gdzie puchary albo medale? (9) Słuchajcie gdzie w GDAŃSKU mozna kupić puchary lub medale? Chcemy to wreczyc... miśka12 bieganie- chetni? (3) szukam chetnych do biegania z gdyni centrum. Pozdraiwam kaaasia III Runda WPW kategoria TZ, Kiełpino Górne (1) zapraszam na III Rundę Pucharu Województwa Pomorskiego w w MnO 2007, w... Jerzy Pinkas siatkowka (1) Mam pytanie zna ktos jakis klub meski siatkarski w gdansku??? najlepiej... dzidek