Puchar Województwa Pomorskiego w Rowerowej Jeździe na Orientację (1) Witam serdecznie. W tym roku rusza po raz pierwszy Puchar Województwa... PKO Harpagan tenis stołowy dla dziecka (3) Witam szanownych forumowiczów. Chciałbym zapisać 12-to latka na ping-ponga... maciejka 27-28.01 Zawody w NBnO (5) W kalendarzu na stronie Neptuna widnieje wpis: "27-28.01 Narciarskie nO... Mickey
Śniegołazy 2007 (1) w Imieniu Akademickiego Klubu Kadry GDAKK zapraszam na Śniegołazy 2007. Jak... Mariusz K. 20 stycznia ZIMA; 21 stycznia KACZORInO (9) Hej! Nowy rok, nowe zmagania w PWP czas zacząć :) i tak, TM i TD swoją... Qbacki SZUKAM AMATORÓW KOSZYKÓWKI WIEK OK. 23 - 30 L. Z GDYNI ,SOPOTU,GDAŃSKA !! (1) WItam Chcielibyśmy stworzyć coś na kształt Małej Amatorskiej Ligi Koszykówki... fenix karta na siłownie w madisonie (2) witam z powodu naglego wyjazdu za granice mam do sprzedania karnet na... margotka1 Uwaga, wszystkie Przyszłe Mamy!!! (1) Zapraszam wszystkie Przyszłe Mamy (zarówno o dużych brzuszkach jak i tych... Ania Muszyńska hello (2) Passo in rassegna e sega voi Web site e lo ho trovato molto interessante.... Jozephine uwaga na Centrum Rekreacji Faltom Rumia (2) od dluzszego czasu jestem klientka centrum rekreacyjnego w Faltomie i nie... julianka29 Siłownia - Witomino (3) Szukam jakiejś siłowni (nie drogiego centrum typu Gymnasion) na tereni... kago siłownia (13) kto ma ochote na silownie pochodzic ze mna? mam conieco do zrzucenia ...i... sangwina zaadoptuję pieska:) (1) poszukuje jakiejś psinki,najlepiej szczeniaczka do zaadoptowania. Jesli ktos... sangwina narty (2) czy ktos może zna adres kamery na stoku wierzyca. AGAT Capoeira w Gdańsku !!Dla Wszystkich (3) Nowo otwarta grupa Brazylijskiej sztuki walki "Capoeira" zaprasza na... Alemao Kaszubska Włóczega (2) w imieniu AKK GDAKK zapraszam na I Kaszubska Włóczęge 18-19 listopada 2006... Fenix_wili JIU JITSU W TRÓJMIEŚCIE (1) Witam. Orientuje się ktoś może czy w gdańsku/sopocie/gdyni odbywają się... Waele Golf rusza (24) Witajcie, słyszałem, że obok Klifu w Gdyni rozpoczyna swoją działalność... Golfer Kravmaga Gdańsk - darmowe treningi w lutym!!! (1) Gdańsk- Sekcja izraelskiej samoobrony Krav Maga IKMF Gd-Oliwa ul.... sever nordic walking (13) Czy ktoś w Gdańsku spaceruje z kijkami? np. w weekendY i chciałby w... mig