hello (2) Passo in rassegna e sega voi Web site e lo ho trovato molto interessante.... Jozephine uwaga na Centrum Rekreacji Faltom Rumia (2) od dluzszego czasu jestem klientka centrum rekreacyjnego w Faltomie i nie... julianka29 Siłownia - Witomino (3) Szukam jakiejś siłowni (nie drogiego centrum typu Gymnasion) na tereni... kago
siłownia (13) kto ma ochote na silownie pochodzic ze mna? mam conieco do zrzucenia ...i... sangwina zaadoptuję pieska:) (1) poszukuje jakiejś psinki,najlepiej szczeniaczka do zaadoptowania. Jesli ktos... sangwina narty (2) czy ktos może zna adres kamery na stoku wierzyca. AGAT Capoeira w Gdańsku !!Dla Wszystkich (3) Nowo otwarta grupa Brazylijskiej sztuki walki "Capoeira" zaprasza na... Alemao Kaszubska Włóczega (2) w imieniu AKK GDAKK zapraszam na I Kaszubska Włóczęge 18-19 listopada 2006... Fenix_wili JIU JITSU W TRÓJMIEŚCIE (1) Witam. Orientuje się ktoś może czy w gdańsku/sopocie/gdyni odbywają się... Waele Golf rusza (24) Witajcie, słyszałem, że obok Klifu w Gdyni rozpoczyna swoją działalność... Golfer Kravmaga Gdańsk - darmowe treningi w lutym!!! (1) Gdańsk- Sekcja izraelskiej samoobrony Krav Maga IKMF Gd-Oliwa ul.... sever nordic walking (13) Czy ktoś w Gdańsku spaceruje z kijkami? np. w weekendY i chciałby w... mig Aerobik Sopot Kamienny Potok (2) Witam. Poszukuję zajęć aerobkiu w Sopocie na Kamiennym Potoku. Jeżeli ktoś... asiadzie Krav - maga, survival, strzelanie (1) Masz więcej niż 16 lat? Chcesz nauczyć się samoobrony? Postrzelać z... Kieł Samoobrona - szkolenie R.A.T. edycja 1 (2) Pierwszy raz w Polsce zostanie poprowadzony kurs z formuły R.A.T. (Rapid... Kenjiro znowo silownia:) (3) Witajcie! Juz prawie miesiac jak sie przeprowadzilisme do Gdyni, (osiedle... apod badanie do mgr z psychologii sportu [LICZĘ NA KOBIETY!!!] (1) Dzień dobry! :-) Studiuję psychologię na Uniwersytecie Warszawskim i w... Uka P. transport z trojmiasta na mini bergson winter (1) Poszukuje osob chetnych startowac w mini bergson winter anonim siłownia w drodze na Kileno (2) Witam czytających to forum Mieszkam w Kamieniu i szukam siłowni lub klubu... gustaw gdzie są dobrze przygotowane trasy na biegówki? (1) ... najlepiej w Gdańsku i w stronę Kartuz. Dziękiuję, Anna. Anna B.