Aerobik Sopot Kamienny Potok (2) Witam. Poszukuję zajęć aerobkiu w Sopocie na Kamiennym Potoku. Jeżeli ktoś... asiadzie Krav - maga, survival, strzelanie (1) Masz więcej niż 16 lat? Chcesz nauczyć się samoobrony? Postrzelać z... Kieł Samoobrona - szkolenie R.A.T. edycja 1 (2) Pierwszy raz w Polsce zostanie poprowadzony kurs z formuły R.A.T. (Rapid... Kenjiro
znowo silownia:) (3) Witajcie! Juz prawie miesiac jak sie przeprowadzilisme do Gdyni, (osiedle... apod badanie do mgr z psychologii sportu [LICZĘ NA KOBIETY!!!] (1) Dzień dobry! :-) Studiuję psychologię na Uniwersytecie Warszawskim i w... Uka P. transport z trojmiasta na mini bergson winter (1) Poszukuje osob chetnych startowac w mini bergson winter anonim siłownia w drodze na Kileno (2) Witam czytających to forum Mieszkam w Kamieniu i szukam siłowni lub klubu... gustaw gdzie są dobrze przygotowane trasy na biegówki? (1) ... najlepiej w Gdańsku i w stronę Kartuz. Dziękiuję, Anna. Anna B. joga na Brodwinie (3) Zapraszamy na zajęcia z jogi dla początkujących i średnio-zaawansowanych... d.Ewa gdzie strzelnica w Gdańsku? (2) Czy ktoś wie gdzie w trójmiescie jest jakas strzelnica sportowa? Gabi25 lodowisko (3) czy ktos moze jest zdatnie poinformowany kiedy rusza lodowisko w Sopocie ? Agatka silwonia (2) mam pytanko czy ktoś nie zna jakiejś fajnej silowni na Przymorzu albo w... ginger1 moj e-mail :) (1) zapomnialam podać e-mail :)) m.bucko@wp.pl fever Gdzie jest jakiś klub Muay Thai w Gdyni? (2) Siema mam prośbe może ktoś mi napisac gdzie jest jakis klub gdzie mozna... Zduno 2/3 grudnia - Darżlub - XXXI Nocne Marsze na Orientację SKPT (14) Hej, Serdecznie zapraszam na kolejną edycję Nocnych Marszy Na Orientację... Maciej eŚ Polska-Brazylia (2) jutro gramy z Brazylią w finale, tralalalala :))) jaska 1 grudnia - Nocne MnO Harce Prezesa (2) Hej! Zapraszamy na Harce Prezesa. Jest to jedna z nielicznych nocnych MnO... Qbacki super fitness w Gdańsku (1) Super studio fitness, różne formy ćwiczeń step,dance,pilates,ATB,TBC.body... ewa89 OffGolf (1) Witam gra ktos w Trojmiescie w OffGolfa? Jak by kots nie wiedział co to jest... OffGolfers Sala gimnastyczna (3) szukam jakiejs taniej sali do wynajecia? macie jakies propozycje Agatka