joga na Brodwinie (3) Zapraszamy na zajęcia z jogi dla początkujących i średnio-zaawansowanych... d.Ewa gdzie strzelnica w Gdańsku? (2) Czy ktoś wie gdzie w trójmiescie jest jakas strzelnica sportowa? Gabi25 lodowisko (3) czy ktos moze jest zdatnie poinformowany kiedy rusza lodowisko w Sopocie ? Agatka
silwonia (2) mam pytanko czy ktoś nie zna jakiejś fajnej silowni na Przymorzu albo w... ginger1 moj e-mail :) (1) zapomnialam podać e-mail :)) m.bucko@wp.pl fever Gdzie jest jakiś klub Muay Thai w Gdyni? (2) Siema mam prośbe może ktoś mi napisac gdzie jest jakis klub gdzie mozna... Zduno 2/3 grudnia - Darżlub - XXXI Nocne Marsze na Orientację SKPT (14) Hej, Serdecznie zapraszam na kolejną edycję Nocnych Marszy Na Orientację... Maciej eŚ Polska-Brazylia (2) jutro gramy z Brazylią w finale, tralalalala :))) jaska 1 grudnia - Nocne MnO Harce Prezesa (2) Hej! Zapraszamy na Harce Prezesa. Jest to jedna z nielicznych nocnych MnO... Qbacki super fitness w Gdańsku (1) Super studio fitness, różne formy ćwiczeń step,dance,pilates,ATB,TBC.body... ewa89 OffGolf (1) Witam gra ktos w Trojmiescie w OffGolfa? Jak by kots nie wiedział co to jest... OffGolfers Sala gimnastyczna (3) szukam jakiejs taniej sali do wynajecia? macie jakies propozycje Agatka siatkówka (7) Hej, czy może mi ktoś powiedzieć, czy jest w Trójmieście mozliwość pogrania... Artka Silownia - Wielki Kack (1) Wiecie moze czy gdzies w tej dzielnicy lub w jej poblizu znajduje sie... tony Spiros 2006 jesień (54) Chciałbym zaprosić w imieniu organizatorów na kolejną już VI edycję... angi gdzie kupić kompas? (4) cześć, gdzie w trójmieście jest wybór, można pomacać i kupić przyzwoity... whyyp co zrobic ze spamem? (2) Nie mozna wprowadzic hasla na dopisanie wiadomosci? Teraz popularne sa... genek XXXI Darżłub 2/3 grudnia (3) Polecam wszystkim!!!! http://www.skpt.pg.gda.pl/darzlub/index.php3 miś gogo MnO Chaszcze 2006 (11) Zapraszam wszystkich na kolejną rundę Pucharu Pomorza Gdańskiego w MnO w... Jankes salsa (1) Kto wie gdzie można kupić tanio buty do salsy? Pozdrawiam Ekka