Górskie Ekstremalne Zawody na Orientację (GEZnO) (3) Do wielu zainteresowanych startem w tej imprezie doszły być może wieści o jej... pklosow kiedy mecze Gedanii??? (1) Czy ktoś z was wie, kiedy dokładnie rozgrywane są mecze Gedenii w hali na... nick MnO Jesień 4 listopada, Sopot (6) hej W imieniu komitetu organizacyjnego zapraszam na kolejne MnO - Jesień... Qbacki
15 października - Mistrzostwa Gdyni w RJnO (13) Witam 15 października odbędą się w Gdyni Mistrzostwa tegoż miasta w Rowerowej... Karol Kalsztein Gringo - zdjęcia (7) Czy zostały gdzieś zamieszczone zdjęcia z tegorocznej edycji? Mickey pilka nozna halowa lub zwykla (2) Szukam ludzi ktorzy graja regularnie w halówkę lub na trawie w trojmiescie i... pawel Pytanko ?? (2) Nie lubję spacerować bez celu. Gdzie mogę znaleść informacje o marszach a... stary koń Mecz futbolu amerykańskiego (1) Pomorski Klub Futbolu Amerykańskiego POMORZE SEAHAWKS serdecznie zaprasza na... Seahawks boks-stoczniowiec (1) czy ktos sie orientuje czy na stoczniowcu ruszył boks??? bo cos mi sie obiło... dmx szukam instruktora Pilatesa (1) Szukam instruktora Pilatesa do małego kameralnego klubu fitness.Kontakt... ewa89 Mistrzostwa Gdyni (1) W kalendarzu 15.10 mam zapisaną pozycję "Mistrzostwa Gdyni - klasyk". Czy... Mickey Gdzie kupić rower do ćwieczeń (1) Witam. Chciałbym kupić rowerek treningowy/fitness. Jest ich troche w... Pliniu relacja z GRINGO? (5) czy pojawiła sie relacja z GRINGO? czekam na nia zniecierpliwością :) TJ... Eltra GOFEROMANIA (1) Witam, Nie jestem organizatorem, ale chcąc rozpropagować fajną imprezkę... Jarek.mtb 23 - 24 września RJnO w Gdańsku (7) Witam Już nie długo bo w dniach 23 -24 września zapraszam na zawody w... Karol Kalsztein Badminton (19) Jeśli ma ktoś ochotę pograć w badmintona, to w końcu jest mozliwość: sala... And łyżwy (1) A kto na łyżwy????:) mala sporty walki (1) witam, mam pytanie czy w Gdyni sa jakies kluby sztuk walki??? z gory dzieki... romano osiedle w lesie (1) witam, czy ktoś mi potrafi powiedzieć co to za osiedle w lesie, które... ella II Rajd Kaszub o Puchar LOTOSU (1) Zapraszamy wszystkich kibiców, mieszkańców i dziennikarzy do wzięcia udziału... Dominik