III Runda WPW kategoria TZ, Kiełpino Górne (1) zapraszam na III Rundę Pucharu Województwa Pomorskiego w w MnO 2007, w... Jerzy Pinkas siatkowka (1) Mam pytanie zna ktos jakis klub meski siatkarski w gdansku??? najlepiej... dzidek Stare (?) lampiony Certus i Neptun (13) Certus: 1) Dolina Radości, przed ostatnim stawem (przed szlabanem) odbija na... TJ
Baseny, pływalnie (3) Witam! Chcialbym zaczac chodzic na basen i nie wiem za bardzo jaki wybrac (i... adrian XXXIII Nocne Marsze na Orientację Manewry SKPT - 24/25 marca (4) Studenckie Koło Przewodników Turystycznych serdecznie zaprasza na: XXXIII... Sienki Pub na mecz (2) Czy ktoś wie, gdzie jest jakiś fajny pub z dużym tv, żeby przy piwku ibejrzeć... agrest scianka (1) czy sa chetni na scianke? alka gdzie na step?fitness? (8) interesuje mnie fitness..gdzie najlepiej iśc na zajęcia ze stepu?oczywiście... ojjjojjjaajek:) tenis stolowy (5) witam wszystkich mialby ktos ochote pograc? ja nie mam pojecia gdzie w 3city... tomek28 buty trekingowe!!!!!SCARPA (3) mam pytanie odnosnie butów trekingowych... chciałabym kupić buty SCARPA lite... sangwina silownia czy step??? (2) jestem pol roku przed weselem,chcialabym moze nie schudnac,co wzmocnic... szanska Gdzie jeździcie konno? (6) Hej, chciałabym wybrać się gdzieś na konie /3miasto i okolice/, bo dawno nie... Xara29 Transport na terenie całego kraju (1) witam oferuję transport zawodników na biegi na terenie całego kraju wyruszam... mczaja Obóz konny (1) Witam wszystkich! Mam na imię Agata i mam 12 lat. Poszukuję obozu konnego, z... Agata_kropka Nabór do zespołu piłkarskiego (1) Jeżeli potrafisz i lubisz grać w piłkę nożną, możesz rozpocząć treningi w... Orion wyjazd na narty (2) Szukam ludzi i pomysłu na wyjazd na narty w marcu marek 345 Zimowa Impreza na Orientację (ZImnO) - luty 2007 (23) Witam, Zamiaruję, podobnie jak ubiegłej zimy, zorganizowanie zimowej imprezy... aadam Szukam OLD BOY (1) Hallo! Szukam OLD BOY od 35 wzwyz do rozgrywania spotkan towarzyskich oraz... AKTOR NBnO - Kartuzy - 10-11.02 (2) Jaki warun w Kartuzach, zawody się odbędą? Mickey Joga wg. metody Iyengara (2) Zapraszam na zajęcia jogii szczególnie mieszkających na Morenie:) Studio 35.... AnkaH