tenis stolowy (5) witam wszystkich mialby ktos ochote pograc? ja nie mam pojecia gdzie w 3city... tomek28 buty trekingowe!!!!!SCARPA (3) mam pytanie odnosnie butów trekingowych... chciałabym kupić buty SCARPA lite... sangwina silownia czy step??? (2) jestem pol roku przed weselem,chcialabym moze nie schudnac,co wzmocnic... szanska
Gdzie jeździcie konno? (6) Hej, chciałabym wybrać się gdzieś na konie /3miasto i okolice/, bo dawno nie... Xara29 Transport na terenie całego kraju (1) witam oferuję transport zawodników na biegi na terenie całego kraju wyruszam... mczaja Obóz konny (1) Witam wszystkich! Mam na imię Agata i mam 12 lat. Poszukuję obozu konnego, z... Agata_kropka Nabór do zespołu piłkarskiego (1) Jeżeli potrafisz i lubisz grać w piłkę nożną, możesz rozpocząć treningi w... Orion wyjazd na narty (2) Szukam ludzi i pomysłu na wyjazd na narty w marcu marek 345 Zimowa Impreza na Orientację (ZImnO) - luty 2007 (23) Witam, Zamiaruję, podobnie jak ubiegłej zimy, zorganizowanie zimowej imprezy... aadam Szukam OLD BOY (1) Hallo! Szukam OLD BOY od 35 wzwyz do rozgrywania spotkan towarzyskich oraz... AKTOR NBnO - Kartuzy - 10-11.02 (2) Jaki warun w Kartuzach, zawody się odbędą? Mickey Joga wg. metody Iyengara (2) Zapraszam na zajęcia jogii szczególnie mieszkających na Morenie:) Studio 35.... AnkaH Puchar Województwa Pomorskiego w Rowerowej Jeździe na Orientację (1) Witam serdecznie. W tym roku rusza po raz pierwszy Puchar Województwa... PKO Harpagan tenis stołowy dla dziecka (3) Witam szanownych forumowiczów. Chciałbym zapisać 12-to latka na ping-ponga... maciejka 27-28.01 Zawody w NBnO (5) W kalendarzu na stronie Neptuna widnieje wpis: "27-28.01 Narciarskie nO... Mickey Śniegołazy 2007 (1) w Imieniu Akademickiego Klubu Kadry GDAKK zapraszam na Śniegołazy 2007. Jak... Mariusz K. 20 stycznia ZIMA; 21 stycznia KACZORInO (9) Hej! Nowy rok, nowe zmagania w PWP czas zacząć :) i tak, TM i TD swoją... Qbacki SZUKAM AMATORÓW KOSZYKÓWKI WIEK OK. 23 - 30 L. Z GDYNI ,SOPOTU,GDAŃSKA !! (1) WItam Chcielibyśmy stworzyć coś na kształt Małej Amatorskiej Ligi Koszykówki... fenix karta na siłownie w madisonie (2) witam z powodu naglego wyjazdu za granice mam do sprzedania karnet na... margotka1 Uwaga, wszystkie Przyszłe Mamy!!! (1) Zapraszam wszystkie Przyszłe Mamy (zarówno o dużych brzuszkach jak i tych... Ania Muszyńska