Siłownia czynna od wczesnych godzin (2) Witam. Znacie może jakąś siłownie w Gdańsku (ewentualnie Trójmieście), która... MrOwA Nordic Walking (3) Czy ma ktoś ochotę pochodzić ze mną kijkami po Gdyni lub jej okolicach?? SmoothMove Total Immersion - kraul (1) 6-7 X (na pewno), oraz 20-21X (prawdopodobnie) organizuje warsztaty TI w... ti-europe
treningi z pływania (3) Witam, czy ktoś wie gdzie są prowadzone zajęcia na basenie z pływania dla... joanna69 siłownia (4) mam pytanko: chcę zacząć chodzić na siłownie - może ktoś mi jakąś polecić ??? pustółka badminton w gdyni lub sopocie (1) gdzie mozna pograc w badmintona w sopocie lub gdyni cocacolek Nowa sekcja Capoeira w Gdyni :) (2) Witam! Chcę wszystkich zaprosić na zajęcia do nowootwartej sekcji Capoeira w... Uirapuru 22-23 września - zawody RJnO (1) UWAGA UWAGA !!! Jeszcze są przjmowane zgłoszenia na zawody w Rowerowej... PKO Harpagan silownia dla mezczyzn w Gdyni centrum wzgorze (1) szukam dla mojego faceta silowni typowo dla mezczyzn gdzies w okolicach... Moyre Odyseja - partner (5) Partner na Odyseję Niepołomicką poszukiwany :) Mickey siłownia (3) szukam dziewczyn chetnych do chodzenia wieczorami na jakas silownie w... sahne chętne na aerobik (1) Szukam chetnych aby wspolnie pojsc na aerobik gdzies w gdyni centrum Moyre Joga w Gdyni-gdzie? (1) Gdzie odbywaja sie w Gdyni centrum wzgorze okolice zajecia jogi? Moyre jazda konna (1) czy moze ktos polecic instruktora jazdy konnej dla najmlodszych - w sopocie... kizia SIATKOWKA (7) Witam, Poszukujemy zawodników do gry w siatkę. Spotykamy się od kilku... Zielony_Diabel Taniec White Slide. (4) Chciałabym sie dowiedzieć czy wiecie coś o tej szkole? Jak tam jest? Macie... posadzka koszta? (1) Ile mniej więcej kosztują prywatne lekcje fitness z instruktorem/ką moze ktos... *mycha* Jogging-Żabianka,po południu (6) Jest ktoś chętny? Ivo bieganie (1) czy znalazłby sie ktos chętny do biegania ze mna najlepiej w weekendy? asiunia_1982 SIATKOWKA (4) CZY NA TERENIE GDANSKA SA JAKIES AMATORSKIE DRUZYNY SIATKOWKI?POPROSTU SZUKAM... EGON11