siatkówka (2) Czy ma ktoś namiary na amatorkie granie w okolicach Rumi, ew. w Gdyni. Kiedyś... Agoosiaa Zaproszenie do przygody !!! (1) Wszystkich klubowiczów w wieku gimanazjalno-licealnym zainteresowanych... jokozuna GSPN Wisła Gdańsk (2) Dziś w Gazecie Wyborczej ukazał się ciekawy artykuł o nowym klubie piłkarskim... Włodek
Gdzie BJJ w Gdansku? (2) Chcialem sie dowiedziec gdzie aktualnie jest prowadzone BJJ w Gdansku?... skully narty (1) czy jest ktoś w tym naszym pieknym miescie jkakim jest gdansk, jakby nie... kiddas basen w Trojmiescie - ceny (3) Prosze jesli znacie to napiszcie gdzie ile kosztuja bilety i karnety na... plywak Superliga (1) Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć dlaczego już od dwóch tygodni nie ma żadnych... hall Do Zawodnik (Gdynia) (23) Moglbys sie nie wypowiadac na Nasz temat/Nie masz zielonego pojecia o Nas.... Agnieszka młodzicy (5) 1.pomorski piotr 2.bawolski przemek 3.zieliński maciek 4.nadowski adam... BORIA kije bilardowe?? (1) będę wdzięczna za podpowiedź, gdzie w Trójmieście można kupić kije bilardowe?... k-t Fitness nr 4 na Przymorzu (5) Witajcie! Czy ktos moze uczeszcza do klubi FItnes nr 4 w Gdańsku-Przymorze?... Ka. basen w Xv Lo w gdańsku (3) Witam wszystkich Nie wiem czy dobrze trafiłam, ale szukam info na temat... marchewa łyżwiarstwo figurowe (2) zastanawiam sie czy gdzies w trojmieście odbywają sie treningi łyżwiarstwa... popielica do Borii (1) EKIPA NA TERESIN 1.MALARSKI 2.BIEDKA 3.KARATE 4.KUCHAREK 5.BANASZYŃSKI... SILVER Królewski Gdańsk (1) Druzyna Królewski Gdańsk szuka zawodników rocznik 87/88 do druzyny... Koksik Sobota. Zapraszam... (1) W sobotę o godz. 15 w Gdańsku przy Traugutta zapowiada się emocjonujące... fan Joga w Gdyni (1) Czesc, Moze ktos wie gdzie w Gdyni mozna cwiczyc joge (dla kobiet) rniesio Tenis (2) Gdzie sa fajne korty tenisowe, jesli ktos ma jakies wiadomosci na ten temat... wenus Tenis (1) Osobę chętną do grania proszę o kontakt. Poziom średni, można by się wstępnie... Artur Arka Gdynia (1) Elo, Mam pytanie, czy ktoś wie czy na Arce Gdyni jest sekcja kolarzowa?... Kael