taniec towarzyski (2) Czy mozna tanczyc w sukni satynowej w 12-13l jak to wyglada od strony... wienia SIATKÓWKA (3) Siemanko Mam takie pytanie... szukam jakiegoś klubu siatkarskiego najlepiej z... MaQwa TaeKwon-Do ?!?!? (7) Hey, mam pytanie...czy zna ktos moze jakis klub TaeKwon-Do w gdansku? I czy... Kaonishi
szukam dawnedo znajomego:) (1) Czesc wszystkim Chcialabym odnalezc pewna osobe (on mnie pewnie nie... a:) joga w Gdańsku (2) Czy ktoś mógłby mi polecić nauczyciela jogi? marja Trenowanie kolarstwa (5) Witam, Chciałem się was spytać czy kolarstwo można rozpocząć w wieku 14... Kael Kto w piłe na Przymorzu (1) Jesli masz zespól (min 5 os.) i nie macie z kim grac , zapraszam na... mikpolo Dzbany powracaja na parkiety lecz II ligi !!! (1) Koszykarski klub AZS POLITECHNIKA GDAŃSK po awansie w zeszlym sezonie do II... dzban kobiece rugby 7 (5) Kobiece rugby istnieje w Polsce juz od 4 lat.Jak narazie tylko kilka drużyn z... glumka NAbór do nwej grupy tanecznej Dance Vision 4 (4) Osoby, które byłyby zainteresowane wstąpić do nowej grupy tanecznej zapraszam... Sunny ! Marsze na Orientację "Lato '2004" ! (1) Zapraszamy na kolejną Imprezę na Orientację z cyklu Cztery Pory Roku "Lato... Grzegorz R. König szkółka bowlingowa U7 (2) Witajcie:) Słyszałam, że w U7 otwierana jest właśnie szkółka bowlingowa.... Agniecha pub w ktorym mozna ogladnac mecz (1) Jakie sa dobre puby w gdansku w ktorych mozna ogladnac meczyk pilki noznej?... kibic Wolne hale (1) Siema. Czy ktos z was moze orjętuje sie gdzie w Gdyni są jakieś hale z... Caliber PILNIE!!! (wysokościówka) (1) Ukończę w Trójmieście Kurs Wysokościowy - proszę o namiary i z góry za nie... Anka - Gdynia Chce grać w tenisa stołowego!!!! (1) Chciałbym grac w tenisa stołowego, ale nie wiem za bardzi gdzie jest miejsce... Paweł ZAGRASZ W SIATKĘ? (4) Witam. Czy znalazłby się ktoś chętny do zagrania w siatkówkę. Koszt wynajęcia... Beciak Regional w 3 mieście(capoeira) (1) Możę ktoś się orientuje czy samo REGIONAL bez angoli nauczane jest w... recik checz gdynia (3) mam prosbe, orientuje sie ktos moze jakie sa w tym kulbie roczniki?? w... Brather zawody skoki konne Małe Chełmy.1 sierpnia 2004 r. (1) Zapraszam na zawody skoki przez przeszkody dnia 1 sierpnia wiecej szczegółów... Stadnina Koni