Ogolone nogi spotowca (1) Czy jesli se ogole nogi maszynka to mi odrosna micniejsze i grubsze? i czy... Ziuta Poszkuje sztangistki Olgi z Przymorza (1) Czytalem w DB artykul o Oldze. Zaimponowalas mi. Ale niestety nie mam pojecia... Havier20 zawody łucznicze - pilne (1) Bardzo proszę o pomoc. Jutro w Sopocie są zawody łucznicze(podobno Puchar... Maria
grand prix (1) szukam klubu w Gdańsku który pokazuje dzisiejsze Grand Prix Szwecji na żużlu,... chriss Wyświetlacz w aparacie cyfrowym (1) Wiem ze to forum nie jest do tego ,ale chcialbym sie zapytac czy do cyfrowego... Oh ups WEEKEND EKSTREMALNY 2005 (1) Jeżeli nie macie planów na najbliższy weekend, to informuję, że w Gdyni w... PiotrFr Gdzie na basen??? (1) Szanowne forum moze wie gdzie najlepiej na basen chodzic? Pozdr zolw jazda konna -sprzet (1) poszukuje butow do jazdy konnej, rozm 39, oczywiscie w jak najlepszym stanie:) Lenka-81 taniec towarzyski (1) Poszukuję PARTNERA do tańca towarzyskiego!!! Jeśli miałeś już kontakt z... Petronelka szukam (4) posuzkuję partnera mam 170cm wzrostu 14lat i D klasę!! kocham taniec jestem z... asia kolce (1) gdzie w trojmiescie mozna kupic kolce ? abc Maj: dluuugi weekend:) (1) Witajcie! Czy ktos, z Trojmiasta, planuje wyjazd w GÓRY (29.04-3.05.2005)?... *wiktoria* MIĘŚNIE BRZUCHA (4) SIEMA;D MAM TAKIE PYTANIE DO LUDZI KTORZY CWICZA, JAK NAJLEPIEJ,... Maturzysta Chcesz byc ratownikiem? (1) Miejski Osrodek Sportu i Rekreacji w Gdańsku, ul. Traugutta 29, przyjmuje... Voitec Sporty Extreme (1) witam, jestem ciekaw jakie sporty extremalne uprawiane są w 3city ? jesli... neykon Gimnastyka artystyczna (4) Klub UKS Jantar Gdynia ogłasza nabór dziewcząt do gimnastyki... Agnieszka Gdzie kupić sprzęt narciarski używany? (4) Może ktoś wie, gdzie można kupi używany sprzęt narciarski? ( mogą być giełdy,... Eryk Pilkarzyki (1) Grywa ktos w pilkarzyki, wie ktos gdzie jakies turnieje?? MaX2 wstrzymana sprzedaż w Gymnasionie, ratujcie!!! (1) Chciałabym się zapisać do Gymnasionu, ale dowiedziałam się, że została... fitnesska warsztaty jogi (1) Zapraszamy na warsztaty jogi prowadzone w Gdańsku przez mistrzynię jogi -... yoga3miasto