tenis (2) gdzie mozna pograc w tenisa w 3mieście? dajcie mi znac PROSZE o o o .. ping-pong (2) czy ktos sie orientuje, czy na terenie Trojmiasta sa rozgrywane turnieje w... yarq_p Na Beach Soccer do Dziwnowa? (1) Witam, Jadę właśnie w piatek na wypad weekendowy. Plan "A" byłby taki, że w... AndrzejMa
turniej badmintona (2) Czy nadal organizowane są te turnieje badmintona w Orunii? Czy dobrze... lake Kluby motorowe ! (2) witam serdecznie ! mam jedno pytanie...czy w trójmiejście są jakieś kluby... romek Chcę jechać na wycieczkę!! Pomóżcie mi coś wybrać moi drodzy!!! (1) Planuję z moja narzeczoną wybrać się ..... no właśnie gdzie?? - gdzieś do... MiszkoMichal siatkówka (2) Mam 17 lat i gram w siatkówkę od 5 lat. Uwielbiam ten sport i chcilabym... Draki Gdzie w 3city można na zywo obejrzeć żużlowe GP? (1) Są w Trójmieście jakieś knajpy, w których można obejrzeć żużlowe GP?... ...yyy... gdzie joga w gdyni? (2) heej! czy wiecie gdzie w gdyni mozna chodzic na zajecia jogi ??? mieszkam na... korra Nowe trasy na role w Gdańsku? (8) Mam nadzieję, że ktoś podzieli się ze mna wiedzą na temat szybkich tras na... Ari joga (1) a wiecie moze cos o jodze i innych cwiczeniach w Fitness Clubie na... OlEnKa Badminton w Gdańska ? (2) Czy wiecie może gdzie w Gdańsku i okolicach można pograć w badmintona pod... KliF Czy ktoś może doradzić-siłownia? (2) Mam pytanko, czy ktoś może mi doradzić gdzie sie wybrać na jakąś fajną... mońcia Zna ktos grupe taneczna Doshida? (3) Mam pytanie.. czy zna ktos grupę taneczna z Gdanska --> Doshida? Wlasnie... pshczoolka Prośba od Lechistki (2) Wiem, że wielu z Was denerwują reklamy stronek, ale jako że jest tu wiele... van_the_girl Ogolone nogi spotowca (1) Czy jesli se ogole nogi maszynka to mi odrosna micniejsze i grubsze? i czy... Ziuta Poszkuje sztangistki Olgi z Przymorza (1) Czytalem w DB artykul o Oldze. Zaimponowalas mi. Ale niestety nie mam pojecia... Havier20 zawody łucznicze - pilne (1) Bardzo proszę o pomoc. Jutro w Sopocie są zawody łucznicze(podobno Puchar... Maria grand prix (1) szukam klubu w Gdańsku który pokazuje dzisiejsze Grand Prix Szwecji na żużlu,... chriss Wyświetlacz w aparacie cyfrowym (1) Wiem ze to forum nie jest do tego ,ale chcialbym sie zapytac czy do cyfrowego... Oh ups