Sprzedam Piłki tenisowe Dunlop CHAMPIONSHIP (1) Piłki tenisowe Dunlop CHAMPIONSHIP, nowe. Pakowane po 3szt. duza ilosc.... Wojtas Era Sopot Cup (5) Czesc wszystkim ;) Czy ktos z Was gra w pilke plażową nożna na plazy w... FC Starówka Czy są w Trójmieście fani Formuły 1? (2) Witajcie, tak sie zastanawiam czy znajdują sie w Trójmiescie fani Formuły 1,... Andariel
Capoeira! (3) Czy wie ktos moze cokolwiek na temat mozliwosci nauki caopeiry w Gdansku?... tancerka18gda SQUASH!!! (7) Kto ma fioła na punkcie gry w squasha??????? I szuka partnera do gry? Slawoy aero 5 (1) Mam rolki aero 5 rollerblade od jakis 3 miesiecy. Nie wiem czy to normalne... pjoters Ultimate frisbee (2) Czesc Szukam wszystki ludzi grajacych w ultimate lub w dowolny inny rodzaj... Wojtek frisbee Turniej siatkarek (1) W dniach 02-04 sierpnia ma się odbyć w Gdańsku turniej siatkarek; zaplanowane... Geckos piłka nożna dziewczyn!!! (1) Witamy wszystkich :) Chciałybysmy trenowac pilke nozna i poszukujemy klubu... Kiniusss&Monisss Czy ktoś się tu czasme wpisuje?! (2) ktoś kto może odpowiadaćna zadane pytania bo na tym forum wieje pustką na... _ppatrykk Aerobic i fitness (1) Byłam wczoraj na wyszczałowej imprezie na sopockim molo pt. Ruch kształtuje... Alis taniec towarzyski (6) Ktokolwiek widział...Ktokolwiek wie..... :-))) Szukam partnera do... petronelka BILETY NA MECZ PROKO - IDEA (4) MAM Bilety na mecz PROKOM - IDEA, proszę o kontakt telefoniczny po 14.... grabi aerobic (2) Nowy klub gim.na ul.Gopody.czy ktoś był i poleca ? basia BILETY NA PROKOM KUPIĘ (1) Zdecydowanie odkupię bilety na czwartkowy i sobotni mecz finałowy... wojtek1302 Chlorowana woda - alergia (2) Ostatnio chodze na Basen Start we wrzeszczu na kurs Młodego Ratownika i po... Nomann Sztuku walki -Gdynia (1) Jak w temacie. Gdzie się znajdują osrodki szkoleniowe?? Krav Maga, BJJ,... _ppatrykk zajęcia jogi (1) Czy ktoś wie, kiedy w Gdyni będą organizowane zajęcia z jogi? Livia Tenis (1) Poszukuję osoby chętnej do grania w tenisa raz albo dwa razy w tygodniu po... Artur SIATKÓWKA.... (3) Czy naprawdę nikt tu nie lubi siatkówki??????????? A nasze Panie grają w PŚ... Marcia