czemu warszwa nie ma kasy na rugby? (2) jak zdarzylem wywnioskowac z wszelkich odbywajacych sie tutaj dyskusji to... ref pieniądze w rugby (2) Pozdrawiam wszystkich na forum, mam temat iszczególnie pytanie do ludzi z... fan jak znalezc sponsora dla PZR (2) Jako, ze na forum spotyka sie sporo inteligentnych osob, mysle, ze czas... ref
Drużyny Rugby w sezonie przygotowawczym (1) Na ty portalu dużo pisze się w artykułach o drużynach z wybrzeża i fajnie, ja... sylwester Sztuki Walki (1) Bardzo dobry klub uczacy Shidokan - kompletnej sztuki walki. Jezeli ktos... W O kobiecym rugby (7) Z kobiecym rugby jest tak, że zespołów jest mało, a ich trenerzy są... kołczu lepsze czy nie ? (2) Czy ktos wie dokladnie ,jak beda rozgrywane mecze na wiosne.Prosilbym tez o... topos Wyniki... (2) Czy ktos zna wyniki meczow reprezentacji Niemiec i Ukrainy? topos sedziowie rugby (2) I juz po kursie....kto byl ten wie...jak zwykle brak organizacji. Czesc... ref Dzięki (1) Wielkie dzięki dla administratora!!!! Jak widzicie, oni to też czytają!! Wielki Ptak A kobiety???? (1) a kobiety w Rugby? Jesli juz rozmawiamy na temat RUGBY to ja sie tak... Zwierzątko... Dogadać się! (1) czy klubom naprawde tak ciezko dogadac sie w sprawie czasu rozgrywania meczy?... nataazs@poczta.fm Jeśli interesuje cię rugby to zajrzyj tu!!! (1) Wszystkich fanów rugby i nie tylko zapraszam na stronke... krypler HATTRICK - Świetny manager piłkarski on-line (1) HATTRICK - świetny manager sieciowy. Witajcie. na stronie www.hattrick.org... yogos co jest ku***??? (3) co jest do k... nedzy, czemu oni sie uparli na nasze Wybrzeze??? na poczatku... GKS!!! Galina ma wrocic? (6) Chcialbym zapoczatkowac taka dyskusje, czy Galina Łotariewa ma powrocic do... fan