irenka - opinia (1) OBSŁUGA JEST PRZEMIŁA I SYMPATYCZNA i jakości usług tez, bardzo dobre doradztwo irenka Niestety nie polecam. (1) Witam serdecznie wszystkie zainteresowane osoby. Niestety miałam do czynienia... Rozczarowana Malina NIE polecam w przypadku makijażu permanentnego. (1) Dwa miesiące temu skorzystałam z promocji na wykonanie permanentnej górnej... Joanna
Makijaż permanentny (1) Gorąco polecam Salon Pani Alicji :) Usługi wykonane są fachowo, pani Alicja... Magadalana makijaż permanentny (1) Makijaż wyszedł cudownie. Pani Alicja miła, delikatna. Poprawia do skutku, aż... aga SZCZERZE POLECAM :) (1) Zobaczyłam u koleżanki brwi zrobione przez panią Alicję i wiedziałąm już... kamila bardzo zadowolona (2) bardzo bardzo dziękuje Pani Alicji za naprawdę pięknie zrobiony makijaż... zadowolona-ola Centrum Urody Świat Alicji ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Długo wahałam się czy zrobić sobie makijaż permanentny, w końcu podjęlam... TJ Czysto, przyjaźnie, PROFESJONALNIE! (1) Polecam salon Pani Alicji. Korzystałam z kilku zabiegów: elektrostymulacja,... atteloiW Czysto, przyjaźnie i profesjonalnie. (1) Polecam salon Pani Alicji. Korzystałam z kilku zabiegów: elektrostymulacja,... atteloiW Pełen profesjonalizm- POLECAM! (1) To była moja pierwsza wizyta oraz pierwsze kroki z makijażem permanentnym i... Klientka polecam salon Pani Alicji (1) Witam, jestem klientką pani Alicji już od 3 lat. Nowy salon i miejsce to... Joanna POLECAM SALON KOSMETYCZNY SWIAT ALICJI (1) Korzystalam z uslugi makijazu permanentnego brwi,byla to moja pierwsza wizyta... Jola zmiana na lepsze (1) Coś w tym jest, nowy gabinet aż promienieje.. jestem pod dużym wrażeniem... Kaśka Nawspanialszy salon urody pod słoncem !! :)) (1) witam wszystkim, ktorzy chca skorzystac z uslug Swiata Alicji otoz korzystam... Paulina Drodzy klienci ! (1) Uważnie wsłuchując się w opinie osób korzystających z naszych usług,... Centrum Urody polecam w 100% (1) te negatywne opinie to bzdura chyba ktos wstal lewa noga korzystam z uslug... Agata NIE POLECAM (4) Korzystałam kilkakrotnie z usług p.Alicji i zadnych pozytywnych efektow po... niezadowolona NIE POLECAM (1) Skorzystałam z usługi woskowania. Zabieg wykonany niedbale, niedokładnie, w... n polecam (1) Nie mogę zgodzić się z negatywnymi opiniami Pań na temat tego salonu.... Emilia S.