ortopeda-dramat (2) Oczekiwanie do ortopedy w kolejce 3 godziny. Chociaż bylem umówiony na... Zielony operacja dziecka w swissmed (1) Nie polecam operowania dziecka w tym szpitalu. Pan doktor anestezjolog... rozżalona mama Cesarka Swissmed (1) Zdecydowałam się na cesarkę w swissmedzie i nie żałuję ani jednej złotówki... aniuś
Moja opinia dotyczy przychodni na Wileńskiej która jest porażką (3) Moja ocena dotyczy przychodni na Wileńskiej która jest porażką Ponad godzina... Wojtek gastroskopia w krótkotrwałym znieczuleniu dożylnym (1) witam, wczoraj tj. 05.08.2013r. miałam gastroskopię w uśpieniu w Swissmedzie... Beata Endokrynolog Połeć na Skłodowskiej (1) Porażka! Chodziłam do niego przez rok. Przez ten czas brałam tabletki, które... niezadowolona Ortopedia Masakra (1) Po prostu mają pacjęta gdzieś, bardzo nie polecam Pani Dr Dzwonkowskiej Aga odnosnie dr Camillerii (1) Super profesjonalista a nie konował jak inni , których miałam okazję spotkać... pacjentka ginekolog łozyk porażka! (1) Od kilku lat korzystam z usług swissmedu i zawsze byłam zadowolona do tego... aleksandra Fatalna opieka pielęgniarska (2) Miałem wątpliwą przyjemność skorzystania z usług Szpitala Swismed. Lekarze... Pacjent KPINA!!! (3) PO WYKUPIENIU ABONAMENTU FIRMOWEGO POSTANOWILAM SKORZYSTAĆ Z USŁUG LEKARZA... mk ginegolog nie reszta ok (3) byłam u różnych lekarzy dermatoploga, robiłam usg, i byłam zadowolona... przyszła mama SZPITAL SWISSMED - ODDZIAŁ POŁOŻNICZY (1) Byłam pacjentką szpitala dwukrotnie - dwa razy przeszłam poród - cięcie... Anna to jest jakiś żart (1) Sposób w jaki obsługa tej przychodni traktuje klientów jest znacznie poniżej... niezadowolona A gdzie Pani Doktor?! (1) Miałam dziś wątpliwą przyjemność odwiedzić SwissMed na Jaśkowej Dolinie.... madzikus pediatrzy, lekarze pierwszego kontaktu w Swiss (2) Nie polecam doktora Szubka, opryskliwy, niemily i slaby lekarz, polecam... aga z miesiąca na miesiac coraz gorzej (1) mam abonament w swissmedzie od czterech lat i ten rok raczej będzie... monika Nieprzyjazny personel (4) płacisz gruba kase a presonel warczy na pacjenta, zapytac lekarza... Aleksandra porod (3) niedawno rodziłam w swiss medzie. moja ocena : pielęgniarki super oprócz... iza Nie udzielili pierwszej pomocy (1) Przyszedłem zakrwawiony do szpitala. Miły portier/ochroniarz wskazał drogę do... Poszkodowany w wypadku