Szpital Św. Wincentego a Paulo

Szpitale

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

Daniel - ocena (1) Wczoraj tj 10.11.2024 około godziny 16 moja żona dostała napadu padaczki... Daniel Marzena - ocena (1) Moj maz lezal w tym szpitalu miejskim w Gdyni na oddziale... Marzena Leon - ocena (1) Serdeczne podziękowania! Za sprawną i szybką pomoc a także operacyjny zabieg... Leon
Magda - ocena (2) Omijajcie szerokim łukiem Magda Marta - ocena (1) Lekarze wspaniali. Niestety, jak już pisano w opiniach personel pielęgniarski... Marta Ewa siostra - ocena (1) Składam serdeczne podziękowania za opiekę dermatologiczną trafną diagnozę... Ewa siostra Danuta Kubicka - ocena (1) Oddział Ortopedii, cudowny personel i lekarze ale moje serce skradł Doktor... Danuta Kubicka Mariusz85 - ocena (1) Byłem na nowym oddziale szczękowym w celu usunięcia dłutowania ósemki zabieg... Mariusz85 Sylwia - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla bardzo miłej i delikatnej podczas badań dr.... Sylwia Sabina - ocena (1) Oddział otolaryngologiczny, 8 piętro. Zabieg isunięcia migdałków. Lekarze... Sabina Aleksandra Dąbrowska - ocena (1) Trafiłam 15.01.24 na oddział ratunkowy, zajął się mną Pan Doktor Tomasz... Aleksandra Dąbrowska - ocena (1) Kardiologia V i VII piętro. Tak co do lekarzy nie mam zastrzeżeń wykonują... Izabela - opinia (1) Dziękuję za cierpliwość, uśmiech i spokój całego zespołu pracującego na... Izabela Jacek - opinia (1) Moja Mama trafiła na Chirurgię Naczyniową w nocy 7 lipca z poważnym... Jacek lucyna - opinia (1) Oddział otolaryngologiczny Lekarze zero kompetencji. Po konsultacji u nich... lucyna Dominika Dziurdzikowska - opinia (1) Cały proces dostania się do szpitala, pobyt i wypis oceniam na najwyższym... Dominika Dziurdzikowska Dorota Dudek - opinia (1) Szanowna Pani Doktor Dominika Kowal-Głodkowska Z całego serca pragniemy... Dorota Dudek mariusz szymański - opinia (1) zabieg przepuklina pachwinowa profesjonalnie wykonany nie musiałem używać... mariusz szymański Witold Paciorek - opinia (1) Witold 76 09. 08.2022 przeprowadzono mi w Szpitalu Miejskim w Gdyni na... Witold Paciorek Boleslaw - opinia (1) Pacjent chirurgii szcekowo twarzowej. Chciałbym wystawić pozytywną opinię o... Boleslaw