Szpital Św. Wincentego a Paulo

Szpitale

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

Natalia - opinia (1) Szpital dno! Otóż nie dość że zapomnieli zapisać mojej mamy na zabieg, który... Natalia Ewa formella - opinia (1) Moj maz zostal przyjety na oddzial ratunkowy ze stwierdzonym zawalem miesnia... Ewa formella Synowa - opinia (1) Dodzwonienie się graniczy z cudem. Żadnej informacji o przyjętych pacjentach. Synowa
M. Deorocki - opinia (1) W tym szpitalu nie ma już punktu szczepień przeciw COVID-19. Proszę... M. Deorocki dp - opinia (1) ludzie jesli w tym szpitalu jest tak tragicznie to idzcie do innego.wreszcie... dp T120 - opinia (1) Pobyt na oddziale ratunkowym. Pacjent jest tam produktem ubocznym. Personel... T120 Olga - opinia (3) Byłam dzisiaj na SORze. Załoga bardzo fachowa, sprawna, sympatyczna. Wszystko... Olga Władek 58 - opinia (1) 18. marca miałem zabieg wszczepienia endoprotezy stawu biodrowego. Cała... Władek 58 Robert - opinia (1) Dodzwonić się, to marzenie! Nikt nie odbiera telefonu. Dzwoniłem... Robert Ignacy - opinia (1) Bylam 2 .03 w izbie przyjec na planowe zabiegi. Obok byla rejestracja na... Ignacy Ewa - opinia (1) Stan bliskiej mi osoby jest krytyczny, niestety próba dodzwonienia się jest... Ewa Eve - opinia (1) Makabra. Babcia z krwotokiem siedzi na się 27 godzinę i dalej nic nie... Eve staszko - opinia (1) SOR w szpitalu miejskim obsługiwany przez lekazrz o nazwisku GLAZA pozwolił... staszko Zygi - opinia (1) jak można czekać 6 godzin ze złamaną ręką na przyjęcie przez lekarza. To... Zygi Patrycja - opinia (1) Od czterech ni probuje sie dodzwonic i nic albo nikt nie odbiera albo zajete.... Patrycja Marek - opinia (2) Czekam pod pokojem 27 juz czwarta godzine , od wynikow badan uplynely 2 h... Marek SOR (2) Panie w recepcji strasznie niemile. Glupie pytania: czemu nie przyjechala... Magda Mama - opinia (1) Trafiłam z 2 tygodniowym synkiem na oddział pediatrii z zapaleniem płuc,... Mama Pacjent z wypadku - opinia (1) tragedia ! Przede wszystkim SOR powinien zostać skontrolowany pod każdym... Pacjent z wypadku Opinia . (2) Skandal w niedzielę w szpitalu gdyśkim .To jest cyrk i traktowanie pacjętów w... Łukowicz Urszula