Szpital Św. Wincentego a Paulo

Szpitale

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

Oddział wewnętrzny i kardiologii (2) Chciałabym serdecznie podziękować całemu zespołowi lekarzy, pielęgniarek i... Jolanta oddział pediatryczny kompletna porażka (1) Personel tegoż oddziału chyba pracuje tam przez przypadek bo na pewno nie z... aleksandra SOR masakra (1) To co się wyprawia na Szpitalnym Oddziale Ratunkowym woła o pomstę do... poprostucórka
SOR PATOLOGIA Skierowanie od chirurga (1) Brak mi słow 4 razy juz byłem na szyciu prostej dziurki chirurg na sor nie ma... Kazimierz SOR = tragedia ! Nigdy wiecej ... (1) Zostalem skierowany na SOR 07.03.2016 r przez ortopede (dr n. med) z silnym... Marian Cóż porażka (1) Moją mamę 72 lata wykończyła choroba PSP, chyba organizm się poddał bo po 4... jaro TRAGEDIA (1) Tragedia co tam się dzieje ... przyszedłem z przecietym palcem czekałem 4... Pacjent Oddział neurologii (1) Na oddziale neurologii spędziłam 6 dni. Moim lekarzem prowadzącym był dr M.... Katarzyna tragedia!!! (2) Nie polecam nikomu tego szpitala. Moj partner czul sie tragicznie po wypadku... anna ginekologia (2) Podczas pobytu w szpitalu Miejskim w Gdyni ( ginekologia) czułam się bardzo... wdzięczna pacjętka słaby szpital (1) Naprawdę bardzo nie polecam . Moją babcię wypisali w stanie dostatecznym... szyszka Skandal. (1) Aby się nie rozwodzic zbyt mocno . starszy czlowiek przywieziony na SOR... Lukasz słabo (1) Trafiłam z atakiem woreczka żółciowego - ale to nie było na 100 %pewne, bo... pacjentka Chirurg dr Winnicki - podziękowanie (2) 20 lutego br. miałam cięcie lewej łydki w szpitalu na SOR. Cięcia wykonał... cisowianka20 orzecznik ZUS -Borucki B. (1) Jako lekarz - brak wiedzy aby być orzecznikiem w sprawach neurologicznych.... Chory pacjent-nie symulant. poażka sor-u (2) zdecydowanie nie polecam.personel traktuje pacjentów przedmiotowo i w sposób... Marta pacjent nie klient!!! (1) Nie polecam oddziału laryngologicznego a w szczególności Pana Piotrowskiego... mama małego pacjenta SOR nie jest taki zły.. (1) SOR nie jest taki zły jak wy go ''malujecie''. Miałam dzisiaj przyjemność tam... Grzeczna_Panna kasia - opinia (1) SOR to materiał dla psychologa o nieznanej stronie natury ludzkiej, jeśli... kasia SOR w Szpitalu Miejski DRAMAT! (2) Moja mama umierała 9 godzin na zimnym holu , wśród zesikanych obrzyganych... Podatnik płacący na NFZ