Szpital Św. Wincentego a Paulo

Szpitale

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

niestety każda kolejna wizyta w SOR to traumatyczne przeżycie (1) chciałabym zwrócić uwagę szpitala na następujące sprawy, które być może... rozczarowana pacjentka Oddział pediatryczny (1) Szybko przyjęli Nas na oddział, lekarze zrobili wszystkie niezbędne badania.... Zuzanna SOR -Katastrofa to za slabe słowo.... (1) Kolejny raz niestety przyszło mi wzywać pogotowie i być w tym miejscu... Rodzina Pacjenta
Wszyscy tylko narzekają... (1) Dlaczego dajemy oceny niezadowolenia... łatwiej przychodzi wystawienie... Ana 8 godz starty czasu. (1) 8 godzin straty czasu gdyż lekarze noe pomogli. Mąż przyjechał na sor o... Katarzyna wydział neurologii (1) Pragnę serdecznie podziękować lekarzom oddziału neurologii pp. A.Wensurskiej,... Waldemar Cała prawda (1) W dniach 24-29.08.2017r. przebywałem w szpitalu na Oddziale Neurologii... Mirsław M SOR (1) 4.08.2017 trafilem na SOR Po wypadku komunikacyjnym. Czułem się w tym miejscu... Zszokowany Ocena (1) Nagłych wypadkach korzystam z pomocy opieki przed medycznej .Jak nam łatwo... D.D. Niekompetencja przede wszystkim (1) W niedzielę mój tata trafił na sor, po krótkich badaniach między innymi usg... Córka Sor obrażanie pacjentów przez ratownika medycznego (1) Obsługa PACJENTÓW Przez Ratowników Medycznych w szczególności pani Monika i... Wojciech SOR (1) Trafiłam dziś na SOR i jestem bardzo zadowolona z usług. Podejście personelu... Niema 10 godzin czekania (1) Moja mama przyszła na oddział z ostrym bólem brzucha, nudnościami. Podali... córka SOR - 11 godzin czekania (2) To co się tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie . Na SOR pracuje banda... Sylwek SOR- brak profesjonalizmu i empatii (1) W Szpitalu Miejskim im. Brudzińskiego w Gdyni od wielu lat SOR cieszy się złą... córka ciężko chorej matki sor (1) Trafilam do miejskiego na sor, z dusznosciami. Skierowanie dostalam od... diablica śmiech na sali (1) Przyjęto mnie o godzinie 23:23 o godzinie 5:17 nadal nie wiem nic, siedzę z... pacjent z sor Otolaryngologia (1) Chciałabym tą droga podziękować dr Sławomirowi Piotrowskiemu oraz całemu... Marzena Buczyńska Chirurgia bylam kawalkiem mięsa (17) Dnia 5 lutego o godz 13 znalazlam sie ze skierowaniem z pogotowia na chirurgi... Barbara Nowacka Prywatne zabiegi (1) Sfera prywatna w szpitalu ma swoje dobre strony- szpital, lekarze zarabiają a... Lechstachurski