Szpital Św. Wincentego a Paulo

Szpitale

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

Sor obrażanie pacjentów przez ratownika medycznego (1) Obsługa PACJENTÓW Przez Ratowników Medycznych w szczególności pani Monika i... Wojciech SOR (1) Trafiłam dziś na SOR i jestem bardzo zadowolona z usług. Podejście personelu... Niema 10 godzin czekania (1) Moja mama przyszła na oddział z ostrym bólem brzucha, nudnościami. Podali... córka
SOR - 11 godzin czekania (2) To co się tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie . Na SOR pracuje banda... Sylwek SOR- brak profesjonalizmu i empatii (1) W Szpitalu Miejskim im. Brudzińskiego w Gdyni od wielu lat SOR cieszy się złą... córka ciężko chorej matki sor (1) Trafilam do miejskiego na sor, z dusznosciami. Skierowanie dostalam od... diablica śmiech na sali (1) Przyjęto mnie o godzinie 23:23 o godzinie 5:17 nadal nie wiem nic, siedzę z... pacjent z sor Otolaryngologia (1) Chciałabym tą droga podziękować dr Sławomirowi Piotrowskiemu oraz całemu... Marzena Buczyńska Chirurgia bylam kawalkiem mięsa (17) Dnia 5 lutego o godz 13 znalazlam sie ze skierowaniem z pogotowia na chirurgi... Barbara Nowacka Prywatne zabiegi (1) Sfera prywatna w szpitalu ma swoje dobre strony- szpital, lekarze zarabiają a... Lechstachurski pseudo lekarz orzecznik (2) Właśnie w dniu wczorajszym byłem u tego pana na komisji lekarskiej ZUS i... pitek SOR Masakra (1) Moja mama zlamala reke,o godzinie 18 byla przyjeta na SOR. Lekarze chodzilo... Wkurzony platnik Kolonoskopia-bez strachu (1) Polecam. Wczoraj miałam robioną kolonoskopię w ramach 2 etapu badan... Marzena strach się bać ponownie zachorować! (1) zabrano mnie dziś karetką z domu z bardzo silnymi dusznościami, pierwszy raz... kasia Najgorszy szpital w 3mieście (3) Na silny ból brzucha i gorączkę przepisano antybiotyk po 10 godzinach pobytu... Bulba ludzi traktuje przedmiotowo (1) Lekarz który jak pan Bóg ozdrawia w bezczelny sposób podważając... gosia Oddział neurologiczny (3) W sumie to nie wiem jak ocenić ten oddział. Jest taki, jak cała nasza służba... fanrafaela Oddział pediatryczny - SUPER! :) (1) Każdy oddział szpitalny powinien wyglądać tak jak tutejszy pediatryczny,... phil zadowolony (1) Kardiolog najlepszy jakiego kiedykolwiek spotkałem melcerireneusz Neurologia - coś nieludzkiego. (2) Dziadek, najcięższe stadium wylewu, szczęście w nieszczęściu - sprawny... yellowflickerbeat