Szpital Św. Wincentego a Paulo

Szpitale

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

SOR -Katastrofa to za slabe słowo.... (1) Kolejny raz niestety przyszło mi wzywać pogotowie i być w tym miejscu... Rodzina Pacjenta Wszyscy tylko narzekają... (1) Dlaczego dajemy oceny niezadowolenia... łatwiej przychodzi wystawienie... Ana 8 godz starty czasu. (1) 8 godzin straty czasu gdyż lekarze noe pomogli. Mąż przyjechał na sor o... Katarzyna
wydział neurologii (1) Pragnę serdecznie podziękować lekarzom oddziału neurologii pp. A.Wensurskiej,... Waldemar Cała prawda (1) W dniach 24-29.08.2017r. przebywałem w szpitalu na Oddziale Neurologii... Mirsław M SOR (1) 4.08.2017 trafilem na SOR Po wypadku komunikacyjnym. Czułem się w tym miejscu... Zszokowany Ocena (1) Nagłych wypadkach korzystam z pomocy opieki przed medycznej .Jak nam łatwo... D.D. Niekompetencja przede wszystkim (1) W niedzielę mój tata trafił na sor, po krótkich badaniach między innymi usg... Córka Sor obrażanie pacjentów przez ratownika medycznego (1) Obsługa PACJENTÓW Przez Ratowników Medycznych w szczególności pani Monika i... Wojciech SOR (1) Trafiłam dziś na SOR i jestem bardzo zadowolona z usług. Podejście personelu... Niema 10 godzin czekania (1) Moja mama przyszła na oddział z ostrym bólem brzucha, nudnościami. Podali... córka SOR - 11 godzin czekania (2) To co się tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie . Na SOR pracuje banda... Sylwek SOR- brak profesjonalizmu i empatii (1) W Szpitalu Miejskim im. Brudzińskiego w Gdyni od wielu lat SOR cieszy się złą... córka ciężko chorej matki sor (1) Trafilam do miejskiego na sor, z dusznosciami. Skierowanie dostalam od... diablica śmiech na sali (1) Przyjęto mnie o godzinie 23:23 o godzinie 5:17 nadal nie wiem nic, siedzę z... pacjent z sor Otolaryngologia (1) Chciałabym tą droga podziękować dr Sławomirowi Piotrowskiemu oraz całemu... Marzena Buczyńska Chirurgia bylam kawalkiem mięsa (17) Dnia 5 lutego o godz 13 znalazlam sie ze skierowaniem z pogotowia na chirurgi... Barbara Nowacka Prywatne zabiegi (1) Sfera prywatna w szpitalu ma swoje dobre strony- szpital, lekarze zarabiają a... Lechstachurski pseudo lekarz orzecznik (2) Właśnie w dniu wczorajszym byłem u tego pana na komisji lekarskiej ZUS i... pitek SOR Masakra (1) Moja mama zlamala reke,o godzinie 18 byla przyjeta na SOR. Lekarze chodzilo... Wkurzony platnik