Szpital Św. Wincentego a Paulo

Szpitale

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

GINEKOLOGIA (1) ODDZIAŁ GINEKOLOGICZNY- PROFESJONALIZM, KULTURA, ŻYCZLIWOŚĆ- ZE STRONY... DOROTA Ortopedia (1) Wśród tylu negatywnych opinii ja dodam swój "pozytywny" głos. Otóż 24 maja... Jagoda Masakra (1) To co przeżyłam na tym oddziele to katastrofa.Zostałam zapewniona że zabieg... Esti
odział ratunkowy (2) Pierwsze podejście do pacjeta oki,pytania co sie stało itp.itd,Pamietam panią... viola przytulek dla pijaków i bezdomnych (4) przytułek dla bezdomnych Do szpitala trafiłam z ostrymi bólami brzucha... co... gdynianka ginekologia (1) Byłam pacjentką na ginekologii, opieka medyczna super, pielęgniarki są... chora Oddział Dziecięcy (1) Byłam z moją Córeczką na oddziale dziecięcym i jestem BARDZO MIŁO... Beata Oddział dziecięcy!! (1) W tej chwili jest tam remont i oddział dziecięcy chwilowo znajduje się na... Monika Kto ich uczył ? (1) W Akademi medycznej byłem pokazywany Studentom Medycyny jako sterta błędów... RP Oddział dziecięcy to tragedia (1) Radzę rodzicom przeczytać to co tu napiszę.Oddział dziecięcy tego szpitala,to... były ratownik PCK Podziękowanie (1) Serdeczne podziękowania dla Pani ordynator D. Czarneckiej - Rudnik, lekarza... Joanna Nikielska ginekologia (1) MILA SERDECZNA ATMOSFERA ODPOWIEDNIE PODEJSCIE DO PACJENTEK ,ZASKAKUJACO... M.SKROBEK odzial ginekologiczny (1) jako ojciec corki ktora obecnie przebywa na oddziale ginekologi szpitala... Miroslaw Skrobek