Szpital Św. Wincentego a Paulo

Szpitale

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

Ortopedia - nieprzestrzeganie prawa do intymności (1) Z karty praw pacjenta: Pacjent ma prawo do intymności i poszanowania godności... Diabełsón Kardiologia i OIOM najlepsza na świecie! (1) Lekarze wspaniali i pełni poświęcenia. Pielęgniarki też, choć są wyjątki.... Joanna SOR - sorry, pomyłka (1) Nie chcę oceniać jakości usług medycznych, a jakość kontaktów z pacjentem,... Zasadniczy
neorologia porazka jak chcesz wyzdrowiec to nie tutaj (2) zostalam przyjeta na oddzial tydzien temu i dalej nie postawiono mi diagnozy... niezadowolona i nie wyleczona Nigdy wiecej w tym szpitalu (11) Od września ub.roku 5 razy zawoziłam mamę do tego szpitala !!!Kolejka... Elżbieta SOR- POMOCY TAM SIĘ NIE SPODZIEWAJ (6) POMOC NA GDYŃSKIM SORZE TO JAKAŚ KPINA .PACJENTÓW MA SIĘ W NOSIE, KWITNĄ... DOROTA neurologia (1) Serdeczne podziękowania dla pani Joanny Kielbratowskiej za fachową opiekę... Pacjentka Maja - opinia (11) do szpitala mialam skierowanie od ordynatora neurologi ktory kazal mi przyjsc... Maja NEUROLOGIA (3) TRAGEDIA . Pacient zostawiony sam sobie, choć urazy takie jak paraliż czy... Maciek Urologia izba przyjęć (3) Mój tata miał ostatnio problem z pęcherzem. Miał cały wypełniony i nic z... misia17 Ginekogia - proszę brać przykład z oddziału (1) Przebywałam na oddziale ginekologii 7 dni. Pacjent czuje się tutaj... Joanna O-S mięsny nie miejski rzeznicy nie lekarze (1) po wywiadzie stwierdzono u mnie epilepsje (padaczke) mimo ze wyniki badan pod... pacjentka oddzial wewnetrzny (3) nie polecam go osobą przy tuszy wszak w obozie oświemcimskim nie było grubych... maria redlarska Ginekologia (2) Ginekologia,fachowa opieka pielęgniarki profesjonalistki w każdym calu miłe... betiona pomoc w izbie przyjeć (4) Dlugo zastanawialam sie czy o tym napisac bo sprawa dotyczy bardzo osobistej... jaczyliona chirurgi - ok (5) Do szpitala jako pacjent trafiłem pierwszy raz i pozytywnie się... Jarek GINEKOLOGIA-POLECAM (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA,LEKARZE MILI,PROFESJONALNI,PIELĘGNIARKI TEŻ BEZ... IZABELA Profesjonalne amputacje (2) Podczas mojego miesięcznego pobytu na Odziale Ortopedii Amputowano dwie... Ryszard Puzyrewski Oddział ratunkowy (4) Ten oddział to katastrofa, koszmar, długi czas oczekiwania, żadnego... Klaudiusz totatlna olewka! (1) Miałam krwotok zadzoniliam po karetke i jedna ul. karetka jechala 9min ,gdy... Pacjentka