Szpital Św. Wincentego a Paulo

Szpitale

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

NEUROLOGIA (3) TRAGEDIA . Pacient zostawiony sam sobie, choć urazy takie jak paraliż czy... Maciek Urologia izba przyjęć (3) Mój tata miał ostatnio problem z pęcherzem. Miał cały wypełniony i nic z... misia17 Ginekogia - proszę brać przykład z oddziału (1) Przebywałam na oddziale ginekologii 7 dni. Pacjent czuje się tutaj... Joanna O-S
mięsny nie miejski rzeznicy nie lekarze (1) po wywiadzie stwierdzono u mnie epilepsje (padaczke) mimo ze wyniki badan pod... pacjentka oddzial wewnetrzny (3) nie polecam go osobą przy tuszy wszak w obozie oświemcimskim nie było grubych... maria redlarska Ginekologia (2) Ginekologia,fachowa opieka pielęgniarki profesjonalistki w każdym calu miłe... betiona pomoc w izbie przyjeć (4) Dlugo zastanawialam sie czy o tym napisac bo sprawa dotyczy bardzo osobistej... jaczyliona chirurgi - ok (5) Do szpitala jako pacjent trafiłem pierwszy raz i pozytywnie się... Jarek GINEKOLOGIA-POLECAM (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA,LEKARZE MILI,PROFESJONALNI,PIELĘGNIARKI TEŻ BEZ... IZABELA Profesjonalne amputacje (2) Podczas mojego miesięcznego pobytu na Odziale Ortopedii Amputowano dwie... Ryszard Puzyrewski Oddział ratunkowy (4) Ten oddział to katastrofa, koszmar, długi czas oczekiwania, żadnego... Klaudiusz totatlna olewka! (1) Miałam krwotok zadzoniliam po karetke i jedna ul. karetka jechala 9min ,gdy... Pacjentka GINEKOLOGIA (1) ODDZIAŁ GINEKOLOGICZNY- PROFESJONALIZM, KULTURA, ŻYCZLIWOŚĆ- ZE STRONY... DOROTA Ortopedia (1) Wśród tylu negatywnych opinii ja dodam swój "pozytywny" głos. Otóż 24 maja... Jagoda Masakra (1) To co przeżyłam na tym oddziele to katastrofa.Zostałam zapewniona że zabieg... Esti odział ratunkowy (2) Pierwsze podejście do pacjeta oki,pytania co sie stało itp.itd,Pamietam panią... viola przytulek dla pijaków i bezdomnych (4) przytułek dla bezdomnych Do szpitala trafiłam z ostrymi bólami brzucha... co... gdynianka ginekologia (1) Byłam pacjentką na ginekologii, opieka medyczna super, pielęgniarki są... chora Oddział Dziecięcy (1) Byłam z moją Córeczką na oddziale dziecięcym i jestem BARDZO MIŁO... Beata Oddział dziecięcy!! (1) W tej chwili jest tam remont i oddział dziecięcy chwilowo znajduje się na... Monika