Szpital Św. Wincentego a Paulo

Szpitale

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

SZPITAL MIEJSKI w GDYNI - NIECH KTOŚ COŚ ZROBI !!!!!!!!!!!!! (2) Witam serdecznie. Nie będzie to artykuł, tylko smutna prawda na temat,... natxxx Ortopedia - super opieka! (5) Pozdrawiam oddział orto na samym wstępie. Choć mam mieszane uczucia w... sani Ortopedia - nieprzestrzeganie prawa do intymności (1) Z karty praw pacjenta: Pacjent ma prawo do intymności i poszanowania godności... Diabełsón
Kardiologia i OIOM najlepsza na świecie! (1) Lekarze wspaniali i pełni poświęcenia. Pielęgniarki też, choć są wyjątki.... Joanna SOR - sorry, pomyłka (1) Nie chcę oceniać jakości usług medycznych, a jakość kontaktów z pacjentem,... Zasadniczy neorologia porazka jak chcesz wyzdrowiec to nie tutaj (2) zostalam przyjeta na oddzial tydzien temu i dalej nie postawiono mi diagnozy... niezadowolona i nie wyleczona Nigdy wiecej w tym szpitalu (11) Od września ub.roku 5 razy zawoziłam mamę do tego szpitala !!!Kolejka... Elżbieta SOR- POMOCY TAM SIĘ NIE SPODZIEWAJ (6) POMOC NA GDYŃSKIM SORZE TO JAKAŚ KPINA .PACJENTÓW MA SIĘ W NOSIE, KWITNĄ... DOROTA neurologia (1) Serdeczne podziękowania dla pani Joanny Kielbratowskiej za fachową opiekę... Pacjentka Maja - opinia (11) do szpitala mialam skierowanie od ordynatora neurologi ktory kazal mi przyjsc... Maja NEUROLOGIA (3) TRAGEDIA . Pacient zostawiony sam sobie, choć urazy takie jak paraliż czy... Maciek Urologia izba przyjęć (3) Mój tata miał ostatnio problem z pęcherzem. Miał cały wypełniony i nic z... misia17 Ginekogia - proszę brać przykład z oddziału (1) Przebywałam na oddziale ginekologii 7 dni. Pacjent czuje się tutaj... Joanna O-S mięsny nie miejski rzeznicy nie lekarze (1) po wywiadzie stwierdzono u mnie epilepsje (padaczke) mimo ze wyniki badan pod... pacjentka oddzial wewnetrzny (3) nie polecam go osobą przy tuszy wszak w obozie oświemcimskim nie było grubych... maria redlarska Ginekologia (2) Ginekologia,fachowa opieka pielęgniarki profesjonalistki w każdym calu miłe... betiona pomoc w izbie przyjeć (4) Dlugo zastanawialam sie czy o tym napisac bo sprawa dotyczy bardzo osobistej... jaczyliona chirurgi - ok (5) Do szpitala jako pacjent trafiłem pierwszy raz i pozytywnie się... Jarek GINEKOLOGIA-POLECAM (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA,LEKARZE MILI,PROFESJONALNI,PIELĘGNIARKI TEŻ BEZ... IZABELA Profesjonalne amputacje (2) Podczas mojego miesięcznego pobytu na Odziale Ortopedii Amputowano dwie... Ryszard Puzyrewski