Szpital Św. Wincentego a Paulo

Szpitale

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

Ginekologia- polecam (1) Bardzo ciepło wspominam pobyt w szpitalu. W każdej chwili można było liczyć... O.B GINEKOLOGIA- SUPER!!! (2) MAM JUZ SWOJE LATA WIĘC I DO CZYNIENIA Z ROZNYMI ODDZIALAMI SZPITALNYMI,... RENATA Pacjent (1) Nie było najmniejszego starania by pacjenta uratować, pomijając , ze po... obserwator
IZBA PRZYJĘĆ (2) Do szpitala męża skierowała lekarz z pogotowia- było podejrzenie zawału, Maż... Agnieszka Kamola Ortopedia (1) Trafiłam na ortopedię z trudnym złamaniem nogi. To był mój pierwszy pobyt w... Anna Gdyński SOR TO TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) Miałem okazję przebywać z członkiem rodziny w "poczekalni"... Niezadowolony BYŁEM 4 RAZY NA ODDZIALE KARDIOLOGICZNYM (1) Byłem 4 razy w szpitalu oddział kardiologiczny ,i co do pobytu , leczenia ,... ZBIGNIEW ZARZECKI :-) (2) SOR - SUPER B. Odział ratunkowy (5) Ok.godz.2 wnocy na odział ratunkowy pogotowie przywiozło mają mamę (73 lata)... CÓRKA Otropedia (2) Jeżeli chodzi o izbę przyjęć - ze złamanym łokciem i ogromnym bólem czekałam... zadowolona SZPITAL MIEJSKI w GDYNI - NIECH KTOŚ COŚ ZROBI !!!!!!!!!!!!! (2) Witam serdecznie. Nie będzie to artykuł, tylko smutna prawda na temat,... natxxx Ortopedia - super opieka! (5) Pozdrawiam oddział orto na samym wstępie. Choć mam mieszane uczucia w... sani Ortopedia - nieprzestrzeganie prawa do intymności (1) Z karty praw pacjenta: Pacjent ma prawo do intymności i poszanowania godności... Diabełsón Kardiologia i OIOM najlepsza na świecie! (1) Lekarze wspaniali i pełni poświęcenia. Pielęgniarki też, choć są wyjątki.... Joanna SOR - sorry, pomyłka (1) Nie chcę oceniać jakości usług medycznych, a jakość kontaktów z pacjentem,... Zasadniczy neorologia porazka jak chcesz wyzdrowiec to nie tutaj (2) zostalam przyjeta na oddzial tydzien temu i dalej nie postawiono mi diagnozy... niezadowolona i nie wyleczona Nigdy wiecej w tym szpitalu (11) Od września ub.roku 5 razy zawoziłam mamę do tego szpitala !!!Kolejka... Elżbieta SOR- POMOCY TAM SIĘ NIE SPODZIEWAJ (6) POMOC NA GDYŃSKIM SORZE TO JAKAŚ KPINA .PACJENTÓW MA SIĘ W NOSIE, KWITNĄ... DOROTA neurologia (1) Serdeczne podziękowania dla pani Joanny Kielbratowskiej za fachową opiekę... Pacjentka Maja - opinia (11) do szpitala mialam skierowanie od ordynatora neurologi ktory kazal mi przyjsc... Maja