Szpital Św. Wincentego a Paulo

Szpitale

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

słabo (1) Trafiłam z atakiem woreczka żółciowego - ale to nie było na 100 %pewne, bo... pacjentka Chirurg dr Winnicki - podziękowanie (2) 20 lutego br. miałam cięcie lewej łydki w szpitalu na SOR. Cięcia wykonał... cisowianka20 orzecznik ZUS -Borucki B. (1) Jako lekarz - brak wiedzy aby być orzecznikiem w sprawach neurologicznych.... Chory pacjent-nie symulant.
poażka sor-u (2) zdecydowanie nie polecam.personel traktuje pacjentów przedmiotowo i w sposób... Marta pacjent nie klient!!! (1) Nie polecam oddziału laryngologicznego a w szczególności Pana Piotrowskiego... mama małego pacjenta SOR nie jest taki zły.. (1) SOR nie jest taki zły jak wy go ''malujecie''. Miałam dzisiaj przyjemność tam... Grzeczna_Panna kasia - opinia (1) SOR to materiał dla psychologa o nieznanej stronie natury ludzkiej, jeśli... kasia SOR w Szpitalu Miejski DRAMAT! (2) Moja mama umierała 9 godzin na zimnym holu , wśród zesikanych obrzyganych... Podatnik płacący na NFZ SOR = tragedia (1) Na gdyński SOR trafiłam dwa razy w przeciągu tygodnia. Nie otrzymałam ani... o. sor tragedia ! (1) po tylu godzinach czekania lekarz który ma w nosie pacjenta i siedzi tam za... pacjent GINEKOLOGIA (2) Wspaniali lekarze, a zwłaszcza Pan Dr Czekała - miły , ciepły, serdeczny,... Bombonierka Otolaryngologia-polecam (1) Przebywalam z dzieckiem na oddziale otolaryngologicznym 3 doby. Nie mozna... Kasia pozostawiony wenflon (1) Szpitalny Oddział Ratunkowy i moja mama, bez kontaktu, 77 lat Alzheimer i... córka pacjentki Neurologia (4) Totalna porażka,pacjent to jest towar,olewcze podejście do zaleceń... bolensino Oddział ginekologiczny (2) Najpierw trafiłam na Szpitalny Oddział Ratunkowy gdzie młody lekarz od razu... Agnieszka Jestem przyjemnie zaskoczona! (1) Kilka dni temu zostałam skierowana do Szpitala Miejskiego po złamaniu kości... pacjentka-z-Gdyni SOR koszmar - oddzial chirurgi sredni (1) na sor bardzo długo czekalam nie zrobili żadnych badan podal lekarz tylko lek... pacjentka Mile zaskoczona pacjentka . (1) Pierwszy kontakt z lekarzem na izbie przyjęć po może 10 minutach czekania... pacjentka Pediatria (1) Byłam z dzieckiem na oddziale dziecięcym i naprawde super opieka, czysto... Ania Podziękowania (1) Składam serdeczne podziękowania dla oddziału chirurgi ogólnej , Ordynatorowi... Eugeniusz Kościelski