Szpital Św. Wincentego a Paulo

Szpitale

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

SOR = tragedia (1) Na gdyński SOR trafiłam dwa razy w przeciągu tygodnia. Nie otrzymałam ani... o. sor tragedia ! (1) po tylu godzinach czekania lekarz który ma w nosie pacjenta i siedzi tam za... pacjent GINEKOLOGIA (2) Wspaniali lekarze, a zwłaszcza Pan Dr Czekała - miły , ciepły, serdeczny,... Bombonierka
Otolaryngologia-polecam (1) Przebywalam z dzieckiem na oddziale otolaryngologicznym 3 doby. Nie mozna... Kasia pozostawiony wenflon (1) Szpitalny Oddział Ratunkowy i moja mama, bez kontaktu, 77 lat Alzheimer i... córka pacjentki Neurologia (4) Totalna porażka,pacjent to jest towar,olewcze podejście do zaleceń... bolensino Oddział ginekologiczny (2) Najpierw trafiłam na Szpitalny Oddział Ratunkowy gdzie młody lekarz od razu... Agnieszka Jestem przyjemnie zaskoczona! (1) Kilka dni temu zostałam skierowana do Szpitala Miejskiego po złamaniu kości... pacjentka-z-Gdyni SOR koszmar - oddzial chirurgi sredni (1) na sor bardzo długo czekalam nie zrobili żadnych badan podal lekarz tylko lek... pacjentka Mile zaskoczona pacjentka . (1) Pierwszy kontakt z lekarzem na izbie przyjęć po może 10 minutach czekania... pacjentka Pediatria (1) Byłam z dzieckiem na oddziale dziecięcym i naprawde super opieka, czysto... Ania Podziękowania (1) Składam serdeczne podziękowania dla oddziału chirurgi ogólnej , Ordynatorowi... Eugeniusz Kościelski Oddział Ratunkowy (4) To jest oburzające w jaki sposób postępują z pacjentami. Przyszedłem na... Łukasz zero zainteresowania (1) Jeśli ktoś chce przeżyć koszmar, niech nie szuka daleko. Znajdzie go na SOR-... JA Laryngolog w Szpitalu Miejskim - lekceważenie pacjentów (1) Do szpitala przywiezione zostało dziecko z ciężką anginą ( gorączka 40... Katie Ginekologia (2) Bardzo chciałam podziękować Pani Izie z ginekologii, cud kobieta, pomocna,... Emilia szpital oddział ortopedia (2) Tak to prawda ze szpital miejski wgdyni jest najgorszym szpitalem , lekarze... ZONA PACJENTA Brud syf i mogiła 9 szpital miejski gdynia (4) WITAM Zaczne od tego że witam wszystkich. To co się dzieje w Polsce to... Ja urologia (4) beznadzieja, katastrofa medyczna ,zero kontaktu lekarz pacjent ,leczenie na... Krzysztof NINKA SALUZ - opinia (3) dzięki za cudownego PANA Karola LEMKE PIELEGN IARZA NA ODDZIALE... NINKA SALUZ