Szpital Św. Wincentego a Paulo

Szpitale

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

Opinia Pan Borucki (1) Coś strasznego, lekarz orzecznik z ZUSU nawet nie zbadał mojej mamy, podważa... Kamila Elżbieta Górecka-Sołtysiak - opinia (1) Jestem zachwycona przyjęciem i pobytem mojej mamy w szpitalu na oddziale... Elżbieta Górecka-Sołtysiak Dramat (1) Może jakaś kontrola?Zanim człowiekiem się ktoś zajmie to może nastąpić zgon Danuta
pracownia endoskopii (1) Dnia 02.04.2019r miałam planową kolonoskopię i zabieg usunięcia polipów w... Barbara Krawczyk Chirurgia szczękowa (1) Bylismy z 5 letnim synkiem na oddziale chirurgii szczekowej, aby usunąć... Magda SOR (1) Chciałabym pewnie jako kolejna osoba skrytykować SOR szpitala w Gdyni. Jestem... Kasia szpital czy umieralnia? (1) 19 pażdziernika mąż został przewieziony z domu do szpitala na oddział... Ewa Szpital miejski w Gdyni to jedna, wielka tragedia! (1) W życiu nie nazwałabym tego miejsca placówką, której zadaniem jest pomoc... Alicja Pracownia Endoskopii na mega poziomie!!!! (1) Zaznaczam, że moja opinia dotyczy tylko pracowni endoskopii. Miałam ogromna... Marta Wczoraj w nocy mama była na SORze z wielką arytmią serca. (1) Zajęli się nią tak profesjonalnie jakby była ich matką. Po prostu mega... Piotr niestety każda kolejna wizyta w SOR to traumatyczne przeżycie (1) chciałabym zwrócić uwagę szpitala na następujące sprawy, które być może... rozczarowana pacjentka Oddział pediatryczny (1) Szybko przyjęli Nas na oddział, lekarze zrobili wszystkie niezbędne badania.... Zuzanna SOR -Katastrofa to za slabe słowo.... (1) Kolejny raz niestety przyszło mi wzywać pogotowie i być w tym miejscu... Rodzina Pacjenta Wszyscy tylko narzekają... (1) Dlaczego dajemy oceny niezadowolenia... łatwiej przychodzi wystawienie... Ana 8 godz starty czasu. (1) 8 godzin straty czasu gdyż lekarze noe pomogli. Mąż przyjechał na sor o... Katarzyna wydział neurologii (1) Pragnę serdecznie podziękować lekarzom oddziału neurologii pp. A.Wensurskiej,... Waldemar Cała prawda (1) W dniach 24-29.08.2017r. przebywałem w szpitalu na Oddziale Neurologii... Mirsław M SOR (1) 4.08.2017 trafilem na SOR Po wypadku komunikacyjnym. Czułem się w tym miejscu... Zszokowany Ocena (1) Nagłych wypadkach korzystam z pomocy opieki przed medycznej .Jak nam łatwo... D.D. Niekompetencja przede wszystkim (1) W niedzielę mój tata trafił na sor, po krótkich badaniach między innymi usg... Córka