Szpital Św. Wincentego a Paulo

Szpitale

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

Ewa - opinia (1) Stan bliskiej mi osoby jest krytyczny, niestety próba dodzwonienia się jest... Ewa Eve - opinia (1) Makabra. Babcia z krwotokiem siedzi na się 27 godzinę i dalej nic nie... Eve staszko - opinia (1) SOR w szpitalu miejskim obsługiwany przez lekazrz o nazwisku GLAZA pozwolił... staszko
Zygi - opinia (1) jak można czekać 6 godzin ze złamaną ręką na przyjęcie przez lekarza. To... Zygi Patrycja - opinia (1) Od czterech ni probuje sie dodzwonic i nic albo nikt nie odbiera albo zajete.... Patrycja Marek - opinia (2) Czekam pod pokojem 27 juz czwarta godzine , od wynikow badan uplynely 2 h... Marek SOR (2) Panie w recepcji strasznie niemile. Glupie pytania: czemu nie przyjechala... Magda Mama - opinia (1) Trafiłam z 2 tygodniowym synkiem na oddział pediatrii z zapaleniem płuc,... Mama Pacjent z wypadku - opinia (1) tragedia ! Przede wszystkim SOR powinien zostać skontrolowany pod każdym... Pacjent z wypadku Opinia . (2) Skandal w niedzielę w szpitalu gdyśkim .To jest cyrk i traktowanie pacjętów w... Łukowicz Urszula Opinia Pan Borucki (1) Coś strasznego, lekarz orzecznik z ZUSU nawet nie zbadał mojej mamy, podważa... Kamila Elżbieta Górecka-Sołtysiak - opinia (1) Jestem zachwycona przyjęciem i pobytem mojej mamy w szpitalu na oddziale... Elżbieta Górecka-Sołtysiak Dramat (1) Może jakaś kontrola?Zanim człowiekiem się ktoś zajmie to może nastąpić zgon Danuta pracownia endoskopii (1) Dnia 02.04.2019r miałam planową kolonoskopię i zabieg usunięcia polipów w... Barbara Krawczyk Chirurgia szczękowa (1) Bylismy z 5 letnim synkiem na oddziale chirurgii szczekowej, aby usunąć... Magda SOR (1) Chciałabym pewnie jako kolejna osoba skrytykować SOR szpitala w Gdyni. Jestem... Kasia szpital czy umieralnia? (1) 19 pażdziernika mąż został przewieziony z domu do szpitala na oddział... Ewa Szpital miejski w Gdyni to jedna, wielka tragedia! (1) W życiu nie nazwałabym tego miejsca placówką, której zadaniem jest pomoc... Alicja Pracownia Endoskopii na mega poziomie!!!! (1) Zaznaczam, że moja opinia dotyczy tylko pracowni endoskopii. Miałam ogromna... Marta Wczoraj w nocy mama była na SORze z wielką arytmią serca. (1) Zajęli się nią tak profesjonalnie jakby była ich matką. Po prostu mega... Piotr