pysznie (3) Jadam w di stradzie od kilku lat. Czego nie próbowałem zawsze było pyszne. A... brzoza Rozczarowanie:( (1) Zaprosiłem rodzinkę na niedzielny obiad i bardzo się rozczarowałem. Jedzenie... Robert niedobre ... (1) Jedzenie sie pogorszylo znacznie.... buleczki juz nie sa prosto z piesa tylko... ďd
Gdzie jest właściciel ? (1) Jak był właściciel za barem to i pośmiać się można było i pogadać :) Mam... Mia Średnia kajowa (1) Na plus na pewno wystrój i wnętrze i spora możliwość wyboru makaronów czy... adam Pizza przepyszna (1) Na cienkim przepysznym cieście. Składniki rozpływają się w ustach i nie... justyna Najlepsza restauracja jaką znam (1) Nie znam lepszej restauracji, która kusiłaby smakiem :) makarony są... justyna Będę wracać :) (1) Od kilku lat z przyjemnością wracam do tego miejsca. Uwielbiam ich makarony i... Maciek Obowiązkowo! (1) Od lat trzymają poziom. Pizza nigdy mnie nie zawiodła, przepyszne ciasto,... pluralka Polecam:) (1) Od lat najlepsza pizza w Trójmieście:)) Za każdym razem ten sam przepyszny... Tomek Wielkie rozczarowanie !!! (1) Uzasadnienie rozczarowania: zamawianie dań przy barze, kelnerka podała... solenizantka Wielkie rozczarowanie :( (1) Uzasadnienie rozczarowania: zamawianie dań przy barze, kelnerka podała... solenizantka Niestety tragedia (1) To ze jedzienie trzeba zamawiać przy barze to jeszcze byłoby do wybaczenia,... Agnieszka Slaboooooooooooooooooo (1) Weszlismy na pizze lub cos podobnego. Na poczatek weszlismy na pietro. Po ok... lolipop Uwielbiam. (1) Jestem stałą klientką i uwielbiam to miejsce. Czytałam to co napisali... Ewa PYSZNE JEDZENIE (1) PO DŁUŻSZEJ NIEOBECNOŚCI W DI STRADZIE POSTANOWIŁEM WCZORAJ WYBRAĆ SIĘ NA... WIKTOR Rewelacja! (3) Niepozornie z zewnątrz, przy głównej ulicy ale przy bliższym poznaniu bardzo... Alicja Jakieś nieporozumienie... (4) Strasznie dziwne miejsce. Po przyjściu do restauracji, wzięliśmy karty i... kawa Fajnie było, ale się zmyło... (1) Di Strada ma niestety od dłuższego czasu tendencje spadkowe :-( A szkoda, bo... Magda trochę prawdy (2) Wnętrze restauracji jest naprawdę przytulne, dziwny jest natomiast fakt że... klient