U Przyjaciół

Restauracje

Sopot, Polna 55

niezadowolona - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam tego BARU, na dzień dobry zaduch i smród starego... niezadowolona nie idealnie ale miło (1) miejsce bardzo przytulne; długi czas oczekiwania na potrawy może zniechęcić ,... sympatycy "u przyjaciół" (1) Wraz z mężem objeżdżamy restauracje na pomorzu, w których Magda G.... Gość
"U przyjaciół" (1) Wiedzeni ciekawością odwiedziliśmy wczoraj restauracje "U przyjaciół".... Beata i Marek Rewelacyjne jedzenie, miła obsługa! (4) W lokalu byłam już kilkakrotnie,widać, iż właściciele cały czas starają się... karolina FATALNY LOKAL (1) Rozpoczynając od tego, że Pani kelnerka zapomniała jakie zamówienie... DEPPCIA Przyjemna i z dobrym jedzeniem. Polecam (2) Mialam okazje byc dosc czestym gosciem w tej restauracji w wakacje i bylam... Aish Rozczarowanie (1) Byłam wczoraj (tj 01-02-2014) razem z przyjaciółką na obiedzie w tymże... Gosia samosion - opinia (1) U przyjaciół odwiedziłam wraz z mężem kilka miesięcy temu ale dopiero teraz... samosion ogromne rozczarowanie - ceny nie adekwatne do ilości i jakości potraw (1) Skuszeni reklamą w kuchennych rewolucjach odwiedziliśmy ten lokal w sobotni... mąż i żona Polecam wszystkim bardzo :) (1) Restauracja u Przyjaciół jest jak dla mnie wyśmienita . Wystrój genialny :)... Zadowolona klientka POLECAM !!! (1) Jestem oczarowana!!! Oczarowana nie tylko pysznym jedzeniem, ale także... Karolina bardzo słabo (1) Chcieliśmy spróbować pieczeni z dzika, niestety nie było jej, więc za 39 zł... JJo Rozczarowanie (1) Niestety spore rozczarowanie... Wystrój bardzo ładny, zwłaszcza piecyk, tylko... Pawel Polecam wszystkim smakoszom :) (1) Restauracja u przyjaciol jak dla mnie jest jedyna w swoim rodzaju. Wystroj?... Elzbieta Sochacka Nie polecam straszna obsluga. (1) Wybralem sie do tego miejsca po Rewolucji Magdy Gesller i powiem niestety ale... Marcin spadło na psy (1) Wielka szkoda, kiedyś była typowo polska restauracja z prostym ale dobrym... Sławek Rewolucja czyni cuda! (1) Widać ze po rewolucji Magdy Gessler w restauracji dużo się zmieniło.... zadowolony klient Bez szału (1) Odwiedziłem restaurację wraz z znajomymi aby sprawdzić jeszcze przed emisją... Gość muszą się bardziej postarać (1) Niedziela godz 14.30 , pusto, dwa stoliki wolne,my w czwórkę , w lokalu w... Paweł