Rozwodowe (1) Jest jakaś przysięga porozwodowa? Coś na wzór małżeńskiej. Ania Rzucanie Palenia metoda komputerowa (48) Może macie dziewczyny jakies namiary ,gdzie rzuca sie palenie metoda... kaska25 Dołączę do zespołu weselnego (2) Wiem, ze to miejsce głównie na sprawy związane z weselem, ale raz się żyje:)... Paulina
Alicja Stepokura makijaż - opinie (9) Zna ktoś Alicja Stepokura? Zdjęcia na facebooku zachęcają, ale nachalna... M. Ile się zwróciło ? (62) Witam może zadam pytanie które nie wypada zadawać ale jestem ciekawa ile... SandraS Fryzjer z dojazdem na ślub poszukiwany. (1) Dzień dobry, Poszukuję fryzjera z dojazdem do hotelu w Gdyni w dniu... Patrycja Związek (2) Witam. Byłam z chłopakiem 2 lata. Po 2 latach, po bardzo udanym weselu,... Aggg Zabawy oczepinowe (2) Potrzebuję pomocy! Jako, że sezon ślubny w pełni i na pewno chadzacie na... Zespół CRAZY- Bojano (14) Witam, czy ktoś może wyrazić opinię na temat zespołu Crazy z Bojana z... artur bierzmowanie (1) Witam, razem z moim narzeczonym chcemy wziąć ślub. Niestety narzeczony nie ma... Aga K Jakie buty ślubne na przebranie (3) Jakie buty na przebranie macie w planach? Sukienkę będę miała szyta do... Zaproszenia na urodziny (1) Bardzo oryginalne,neisztampowe i wysokiej jakości zaproszenia na... pawel34 Konsultant Ślubny - proszę o opinie (20) Witam, Czy ktoś z Państwa korzystał z usług następujących konsultantów? Event... Joanna dj Adam Gorlikowski (1) Miałam okazję bawić się z dj Adamem na dwóch 40-ch- 5 lat temu i w tym roku w... Marta sukienka na ślub cywilny (27) Hej, dziewczyny pomożcie, jaka sukienka na slub cywilny? Nie wiem jak to... moniczka22 Wesele bez marnowania jedzenia (2) Myślę,że problem z nadmiarem jedzenia na weselach jest spory.Jeżeli kucharz... Maciej Fotograf na wieczór panieński (2) Hej:) szukam fotografa za wieczór panieński, chodzi o sesję na plaży, termin... Aneta zespół dream z centrum zespołów (8) Liczę na opinię o zespole Dream z centrum zespołów od osób, które się bawiły... Maciej Dj Piotr Wolf (1) Z calego serca polecamy! Najlepsza decyzja przy organizacji wesela. Impreza... Monika&Pawel Jedziesz na wesele nie zamawiaj Opti taxi bo napewno się grubo spużnisz,,Tragiczna firma. (1) Tragedia,,przez nich nie dojechałem na czas na ślub. Wiesław