Piątek ( 4.03 )- która ma czas vel. free wieczór ?? (355) Kobietki Drogie!! Wraz z obecną tu na forum, znaną aktywistką Witch,... SaLmA potrzebny kamerzysta (26) czesc wszystkim! szukam dobrego i oryginalnego kamerzysty na ślub 11... salema ślub na ... (8) cześć co sadzicie zeby mieć slub na statku? my z moim kochanym mamy takie... Asia i ...
Koniec nauk u Jezuitow (8) Ciekawa jestem kto w koncu z szanownych Forumowiczek bierze w nich udzial.... Maksowa Tafta -gdzie kupic? (11) Szukam koloru tafty: biel szampańska oraz cappucino. Niestety w sklepach z... Misio Wiązanki Ślubne... (14) Poszukuję dobrą kwiaciarnię we Wrzeszczu i okolicach. z góry dziękuję :o) A. Anulka Kwiaciarnie, ktore się ogłaszają na trojmiescie (1) Narcyz w Gdyni i na Slowackiego w Gdansku (ogłaszają się na... mila29 przeróbka sukni-katastrofa (35) Dziewczyny-pomóżcie !!! Tak jak w temacie-suknia kupiona ładny czas temu... Aneczka111 ślub w Parafii św. Brygidy w Gdańsku (10) Hmmm... zbieram informacje odnoście ślubu w Parafii św. Brygidy w Gdańsku -... Marza ile dać za ślub w kościele (47) Dziewczyny, jeszcze nie śmiałam zapytać w kościele ile to jest u nich v"co... salema margaretki na samochodzie (23) Aha Dziewczyny jeszcze jedno pytanie wiem że dekorowałyście samochody... mycha podróż poślubna (75) Witajcie!! Ciekawa jestem jakie macie pomysły na podróż poslubną?? Mój Misio... sonya garnitur w Vistuli (1) A może ktoś szył garnitur w Vistuli w Warszawie mycha co po kolei - formalnosci (9) podobne watki juz sie pojawialy, ale nadal nie mam jasnosci: co robic po... elajza 23.04. Katedra (1) Dziewczyny żadna z was nie bierze ślubu 23.04 w katedrze, to może w kwietniu mycha aerobic!!!! (69) dziewczyny,czy któraś z Was zna jakies przyjemne studio w Gdansku(coś jak... mmegi jak wkleic ? (52) mam URL tickera odmierzajacego czas do slubu,jak go wkleic w podpisie??... Pluszowa Przystrojenie kosciola (15) Czy dedydujecie sie na cos okazalego, stonowanego czy w ogole nic? Mnie sie... Misio fryzjerka, makijazystka/wizazystka... (13) Dziewczyny, wiem co przezywacie - totalny koszmar przed. Wiem co czujecie jak... gizmo Etykieta przy zaproszeniach (11) Czy zwyczajowo wymienia sie na zaproszeniu imiennie dziecko kuzynostwa?... Oliwka123