wizaż (5) poproszę o namiary na dobrą wizażystkę i makijażystkę najlepiej Z Gdyni... Magda&Pawel katedra 23.04 co z ustrojeniem (5) Hej dziewczyny Dopiero od paru dni zaczęłam czytać wasze forum, naprawdę... mycha Dobry dj na przyjęcie weselne (32) Cześć, szukam dj - a na przyjęcie weselne liczące niemal 30 osób. Wesele w... Aneta
kalie na wiązankę (15) Słuchajcie czy uważacie że kalie to kwiaty na pogrzeby, bo spotkałam się z... mycha A co z weselem? (3) Kto powinien prowadzic wesele, wznosic toast, usadzac gosci? Nie bylam na... Forest Najpierw po licencję? - poradźcie (7) Czas leci, a my u żadnego Księdza jeszcze nie zawitaliśmy. Należymy do jednej... Madlen opalanie (9) Dziewczyny - czy ktoś może podpowiedzieć mi,gdzie w trójmieście... paula804 błogosławieństwo (23) A może ktoś ma jakiś fajny pomysł na błogosławieństwo??? Jakąś modlitwę,... warbuziak Ceremonia (24) Sluchajcie!czym rozni sie msza zwykla od tej slubnej?Jakie sa obyczaje z tym... Forest kto bierze ślub 23.04 w Kat.Ol (1) Kto bierze ślub 23 kwietnia 2005 w Katedrze Oliwskiej mycha Jaką macie oprawę muzyczną :kapele czy DJ-a? (13) Chcę rozpocząć nowy wątek odnośnie oprawy muzycznej czy wybraliście kapele... Monn Ile centymetrów ma przeciętny Pan Młody ;) (44) ? piszcie co chcecie ;) Witch WYGRAŁAM!!! (32) Wygraliśmy dziś w klifie !!! Zajęliśmy 1 miejsce!!! Boże! Nadal nie możemy w... Kasia23 obrączki na tacy? (4) Dziewczyny, jaki obrałyście sobie sposób podania Wam obrączek przy ołtarzu... aanunia25 welon-jak go zrobić samemu??? (12) Cześć dziewczyny, Już kiedyś była mowa na temat możliwości robienia welonu... Zalesia Jeszce jeden luzny watek (22) Ktory z waszych przyszlych malzowinkow cos ugotowal dla Was .Nie zamowil ,... USER12345 HEJ (20) hej, jestem tu nowa, czytam Was od jakiegoś czasu i dzięki Wam za to, duzo... taczorek potrzeba dobrego sprawdzonego dj-a (1) CZESC WSZYSTKIM potrzebuje sprawdzonego dj-a na slubik ktory bedzie 25... lukiz Jak sobie siebie wyobrażamy !!!! (121) W odpowiedzi na nasze/Wasze wątki, insynuacje, domniemania podejmuje kolejny... SaLmA Mowa Swiadka (6) Witam, osotanio rozmawiajac z moim swiadkiem roztrzasalismy temat... kajetano