Suknie raz jeszcze (154) No więc tak: gorset w tym stylu, tylko bez żadnych haftów, po prostu pasek... ma.sia sklepy dla puszystych mam i nie tylko :) (15) Dziewczyny poszukuję czegoś dla mojej mamuńci. Nie ma super figury i musi to... :+) kobiety o mezczyznach (16) z babskiego forum: Na początku było miło i kulturalnie... a teraz jesteśmy... kogucik
POMOCY!!! (13) mam takie pytanie czy w waszych hotelach tez placicie jakas kwoe za obsluge... zabek69 w kościele (4) hej jak myslicie co wybrac do kościoła- skrzypce czy solistke z opery? dodam... nysia A moze ktos slubuje 2006?? (13) Ktos slubuje 2006 roku??? Oprócz mnie ??? Moze ie jestem sama???? aaggaa oczyszczanie twarzy (6) Dziewczyny, wlasnie wrocilam z zabiegu oczyszczania twarzy . Jestem BARDZO... Aro konkurs w klifie (32) dziewczątka,łapcie narzeczonych pod pachę i lećcie do klifu w sobotę i... mmegi nic mi sie nie chce (66) Nie wiem czy to przez tą pogodę, czy przez ciśnienie, ale ogólnie wam powiem,... Witch Dwór Kaszubski "MAGNAT" (9) Cześć! Czy ktoś z Was robił tam wesele albo jakąś inną imprezkę? Supełek WASZE zdjecia PO slubie (3) a co WY na to,zeby wkleic WASZE zdjecia slubne ,by pochwalic sie??lub po... Śliwka Kalendarzyk małżeński (1) Cześć jak rozwiązałyście problem kalendarzyka małżeńskiego?Mam za zadanie go... mała6 Kto był w piątek w Marietcie w Gdyni? (1) W piątek zrobiłam z moimi rodzicami rundkę po salonach z sukniami w Gdyni, i... ma.sia LINKI ZAMIAST ZDJĘĆ (10) Witam, z racji tej,że wątki z postami w których są wklejone zdjęcia... nefretete23 ;kljp (2) 03.09.2005 http://daisyPath.com/days/060101/2/1/+1/0aisypath Ticker"... Wojtek98 Która z Was nie ma jeszcze kiecki ??:) (29) Kochane! Czy jest wśród Was jeszcze jakaś ofiara podobna do mnie , która jak... SaLmA wieczorki panieńskie forumowiczek :) (33) :) szanowne koleżanki forumkowiczki! wynurzam się z inicjatywą (którą... Witch grawer - ceny (39) Heja, a jakie sa ceny za grawrowanie obraczek? I ktory zaklad polecacie?... Aro Opinia o hotelu MURAT (4) Czy ktos mi moze powiedziec cos na temat tego hotelu?? zabek69 kreacja dla świadkowej (1) DZiewczyny będę w maju świadkową i zastanawiam sie w co mogłabym się... Kasia24