MAMA,SWIADKOA I TESCIOWA --makijaz i fryzury (23) pozwolilam sobie stworzyc watek ,poniewaz sama mam dylemat ,no wlasnie... sabra Szukam hotelu!!! (4) Mam jesze jedno pytanko. czy znacie moze hotel gdzie wszystkie koszty wyniosa... zabek69 Do Mileny !!!!!! (16) Milenka jak jesteś dziś na forum to napisz jak sie czujesz na dzień przed... Kawa
tekst na zaposzenia-wiem ze było ;))) (10) Kochane, a może podopweicie mi i podacie do tak zwanego zerżnięcia jakiś... meg1 MAMO..... TATO..... ;-) (9) naszedl mi na mysl taki watek: jak bedzicie sie odzywac po slubie do swoich... pippi23 Oczepiny (2) Oczepiny Nazwa "oczepiny" wywodzi się ze staropolskiego obrzędu, podczas... aaggaa życzenia od żonki dla męża (2) Zastanawiałyście się jakie życzonka złożycie swemu świeżo poślubionemu... Kasia23 PRZESĄDY ŚLUBNE (14) Miesiąc Wyznaczenie daty ślubu najlepiej planować: -w miesiącach, które w... aaggaa ile kosztuje piętrowy tort? (12) Hej! Pytanko jak w temacie :) Wiem, że cena 1 kg to ok. 35-40 zł, a 1 kg... edi Warto u nich szyć suknię? (20) Cześć dziewczyny co myślicie o salonie Tyszkiewicza we Wrzeszczu (koło dworca... anulka Wieczór panieński :)) (38) Drogie Koleżanki ! Zastanawiałyście się nad swoim wieczorem panieńskim? W... SaLmA paznokcie (29) moje drogie. mam poważny kłopot. koszmarnie łamia mi sie i rozdwajają... mag SNY (14) Macie już jakieś sny "przed ślubne"??Koszmary,jakieś miłe sny.....co wam się... nefretete23 pORADY PRAWNE (4) Małżeńska intercyza Zawarcie małżeństwa wywołuje skutki nie tylko w sferze... aaggaa Jakie wesele??? (4) Dziewczynki chcialabym, zebyscie tutaj opowiedzialy jakie robicie wesele tzn.... aaggaa do Witch (9) Nie jest to moze watek bezposrednio zwiazany z forum... Witch, wprawdzie znam... lea wpływ kolorów na samopoczucie panny młodej (14) Biały Chroni, przynosząc spokój i dobre samopoczucie. Łagodzi wstrząsy... Witch Gdzie zamawiac ciasta?? (13) witam:)) Chcialam zapytac gdzie najlepiej zamawiac ciasta(chodzi o... Pluszowa TOASTY WESELNE (1) : Toast 1 : Była noc. Księżyc i cisza. On i Ona. On powiedział: - Tak? Ona... aaggaa ZYCZENIA SLUBNE (1) Życzenia ślubne. Szanowni Państwo Młodzi! Złączeni dzisiaj jesteście... aaggaa